• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Dobbs, Lem



- Πραγματικό Όνομα:

Lem Kitaj


- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Gotti (2018)Σεναριογράφος   

The Company You Keep - Ο Κανόνας της Σιωπής (2012)Σεναριογράφος   

Haywire - Η Τιμωρός (2011)Σεναριογράφος   

The Score (2001)Σεναριογράφος   

The Limey - Ο Εγγλέζος (1999)Σεναριογράφος   

Dark City - Σκοτεινή Πόλη (1998)Σεναριογράφος   

Kafka - Κάφκα (1991)Σεναριογράφος   

The Hard Way - Παρέα με το Ζόρι (1991)Σεναριογράφος   

Romancing the Stone - Κυνηγώντας το Πράσινο Διαμάντι (1984)Σεναριογράφος   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.