• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Doherty, Shannen



- Πραγματικό Όνομα:

Shannen Maria Doherty


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 12 Απριλίου 1971
- Τόπος Γέννησης: Memphis, Tennessee, USA
- Ύψος: 160 cm.
- Σύζυγος: Iswarienko, Kurt


- Φιλμογραφία:

Back in the Day (2016)Ηθοποιός ....Maria 

Burning Palms (2010)Ηθοποιός ....Δρ Shelly 

Domino (2005)Ηθοποιός ....η ίδια (αρχείο) 

Jay and Silent Bob Strike Back - Επιδρομή στο Χόλιγουντ (2001)Ηθοποιός ....η ίδια 

Nowhere - Πουθενά (1997)Ηθοποιός ....κοπέλα της κοιλάδας 

Mallrats (1995)Ηθοποιός ....Rene Mosier 

Naked Gun 33 1/3: The Final Insult - Τρελές Σφαίρες 33 1/3 (1994)Ηθοποιός ....η ίδια 

Heathers - Φονικό Πάθος (1989)Ηθοποιός ....Heather Duke 

Night Shift - Τρελές Νύχτες στο... Νεκροτομείο (1982)Ηθοποιός ....Bluebird 

The Secret of NIMH - Οι Περιπέτειες της Κυρίας Ποντικίνας (1982)Ηθοποιός ....Teresa (φωνή) 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.