• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Druxman, Adam















- Φιλμογραφία:

Dark Skies (2013)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Mardi Gras: Spring Break - Καυτές Διακοπές (2011)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Red State - Ματωμένη Πόλη (2011)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Devil (2010)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Prom Night - Η Νύχτα των Αποφοίτων (2008)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Quarantine - Καραντίνα (2008)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Strange Wilderness - Οι Φίλοι μας... τα Ζώα (2008)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Vacancy - Αδιέξοδο (2007)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Grandma`s Boy - Συγκάτοικοι στην Τρέλα (2006)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Deuces Wild - Αγριο Καλοκαίρι (2002)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Punch-Drunk Love - Χτυπημένος από Ερωτα (2002)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Magnolia - Μανόλια (1999)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Meet the Deedles - Τα Βλακόμουτρα (1998)Βοηθός Σκηνοθέτη   

The Rat Pack - Εξουσία και Πάθος (1998)Βοηθός Σκηνοθέτη   

The Fan - Φανατικός (1996)Ηθοποιός ....Paparazzi 

"Βοηθός Σκηνοθέτη