• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Ehle, Jennifer






- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 29 Δεκεμβρίου 1969
- Τόπος Γέννησης: Winston-Salem, North Carolina, USA
- Ύψος: 170 cm.
- Σύζυγος: Ryan, Michael


- Φιλμογραφία:

The Professor and the Madman - Ο Καθηγητής και ο Τρελός (2019)Ηθοποιός   

Vox Lux (2018)Ηθοποιός ....Josie 

A Quiet Passion - Ηρεμο Πάθος (2016)Ηθοποιός ....Lavinia `Vinnie` Dickinson 

Little Men - Μικροί Κύριοι (2016)Ηθοποιός ....Kathy Jardine 

The Fundamentals of Caring (2016)Ηθοποιός ....Elsa 

Advantageous (2015)Ηθοποιός ....Isa Cryer 

Fifty Shades of Grey - Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι (2015)Ηθοποιός ....Carla May Wilks 

Spooks: The Greater Good (2015)Ηθοποιός ....Geraldine Maltby 

A Little Chaos - Ενα Μικρό Χάος (2014)Ηθοποιός ....μαντάμ de Montespan 

Black or White - Μαύρο ή Λευκό (2014)Ηθοποιός ....Carol 

RoboCop (2014)Ηθοποιός ....Liz Kline 

The Forger - Ο Παραχαράκτης (2014)Ηθοποιός ....Kim Cutter 

Love, Marilyn (2012)Ηθοποιός ....η ίδια 

Zero Dark Thirty (2012)Ηθοποιός ....Jessica 

Contagion (2011)Ηθοποιός ....Δρ Ally Hextall 

The Ides of March - Αι Ειδοί του Μαρτίου (2011)Ηθοποιός ....Cindy Morris 

The King`s Speech - Ο Λόγος του Βασιλιά (2010)Ηθοποιός ....Myrtle Logue 

The Greatest - Τα Σύνορα της Καρδιάς (2009)Ηθοποιός ....Joan 

Pride and Glory - Ζήτημα Τιμής (2008)Ηθοποιός ....Abby Tierney 

Possession - Ερωτικό Μυστικό (2002)Ηθοποιός ....Christabel LaMotte 

Sunshine (1999)Ηθοποιός ....Valerie Sonnenschein 

Paradise Road - Ο Δρόμος του Παραδείσου (1997)Ηθοποιός ....Rosemary Leighton-Jones 

Wilde - Η Ταραγμένη Ζωή του Οσκαρ Γουάιλντ (1997)Ηθοποιός ....Constance Lloyd Wilde 

Pride and Prejudice (TV) - Περηφάνια και Προκατάληψη (1995)Ηθοποιός ....Elizabeth Bennet 

Backbeat (1994)Ηθοποιός ....Cynthia Powell 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.