• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Fanning, Elle



- Πραγματικό Όνομα:

Mary Elle Fanning


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 09 Απριλίου 1998
- Τόπος Γέννησης: Conyers, Georgia, USA
- Ύψος: 175 cm.



- Φιλμογραφία:

Teen Spirit (2018)Ηθοποιός ....Violet 

How to Talk to Girls at Parties (2017)Ηθοποιός ....Zan 

Mary Shelley (2017)Ηθοποιός ....Mary Shelley 

Sidney Hall (2017)Ηθοποιός ....Melody 

The Beguiled - Η Αποπλάνηση (2017)Ηθοποιός ....Alicia 

Μαίρη Σέλλεϋ - Mary Shelley (2017)Ηθοποιός ....Mary Shelley 

20th Century Women - Καταπληκτικές Γυναίκες (2016)Ηθοποιός ....Julie 

Ballerina - Η Μπαλαρίνα και ο Μικρός Εφευρέτης (2016)Ηθοποιός ....Felicie Milliner (φωνή) 

Live by Night - Ο Νόμος της Νύχτας (2016)Ηθοποιός ....Loretta Figgis 

The Neon Demon (2016)Ηθοποιός ....Jesse 

About Ray - Σχετικά με τον Ρέι (2015)Ηθοποιός ....Ray 

Trumbo - Trumbo: Ο Πιο Γνωστός Αγνωστος Σεναριογράφος του Χόλιγουντ (2015)Ηθοποιός ....Nikola `Niki` Trumbo 

Low Down - Η Πτώση ενός Θρύλου (2014)Ηθοποιός ....Amy Albany 

Maleficent (2014)Ηθοποιός ....πριγκίπισσα Aurora 

The Boxtrolls - Τα Τερατοκουτάκια (2014)Ηθοποιός ....Winnie Portley-Rind (φωνή) 

Young Ones (2014)Ηθοποιός ....Mary Holm 

Ginger & Rosa (2012)Ηθοποιός ....Ginger 

Super 8 (2011)Ηθοποιός ....Alice Dainard 

Twixt - Παραισθήσεις (2011)Ηθοποιός ....V 

We Bought a Zoo - Ο Ζωολογικός μας Κήπος (2011)Ηθοποιός ....Lily Miska 

Somewhere (2010)Ηθοποιός ....Cleo Marco 

The Nutcracker in 3D - Ο Καρυοθραύστης (2010)Ηθοποιός ....Mary 

Astro Boy (2009)Ηθοποιός ....Grace (φωνή) 

Phoebe In Wonderland - Η Φοίβη στη Χώρα των Θαυμάτων (2008)Ηθοποιός ....Phoebe Lichten 

The Curious Case of Benjamin Button - Η Απίστευτη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον (2008)Ηθοποιός ....Daisy Fuller (7 ετών) 

Reservation Road - Μοιραία Σύγκρουση (2007)Ηθοποιός ....Emma Learner 

The Nines - Η Δύναμη των Εννέα (2007)Ηθοποιός ....Noelle 

Babel (2006)Ηθοποιός ....Debbie Jones 

Deja Vu - Deja Vu: 4 Ημέρες, 6 Ωρες Πίσω (2006)Ηθοποιός ....Abbey 

I Want Someone to Eat Cheese With (2006)Ηθοποιός ....Penelope 

Because of Winn-Dixie - Το Τετράποδο Θαύμα (2005)Ηθοποιός ....Sweetie Pie Thomas 

The Door in the Floor - Πόρτα στο Πάτωμα (2004)Ηθοποιός ....Ruth Cole 

Daddy Day Care - Μπαμπάδες Νταντάδες (2003)Ηθοποιός ....Jamie 

I Am Sam - Τ` Ονομά μου Είναι Σαμ (2001)Ηθοποιός ....Lucy (2 ετών) 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.