• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Farnsworth, Richard






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 01 Σεπτεμβρίου 1920
- Τόπος Γέννησης: Los Angeles, California, USA
- Hμερομηνία Θανάτου: 06 Οκτωβρίου 2000
- Ύψος: 180 cm.
- Σύζυγος: Farnsworth, Maggie

- Φιλμογραφία:

The Straight Story (1999)Ηθοποιός ....Alvin StraightAcademy Award Nominee

Lassie - Λάσσυ (1994)Ηθοποιός ....Len Collins 

The Getaway (1994)Ηθοποιός ....Slim 

Havana - Αβάνα (1990)Ηθοποιός ....ο καθηγητής 

Misery (1990)Ηθοποιός ....σερίφης John T. `Buster` McCain 

The Two Jakes - Οι Δύο Τζέικ (1990)Ηθοποιός ....Earl Rawley 

Into the Night - Κυνηγητό Μέσα στη Νύχτα (1985)Ηθοποιός ....Jack Caper 

Rhinestone - Νικ ο Καβγατζής (1984)Ηθοποιός ....Noah Farris 

The Natural - Ο Καλύτερος (1984)Ηθοποιός ....Red Blow 

Resurrection - Μαγικό Αγγιγμα (1980)Ηθοποιός ....Esco Brown 

Tom Horn - Τομ Χορν (1980)Ηθοποιός ....John C. Coble 

Comes a Horseman - Ελεύθερος Καβαλάρης (1978)Ηθοποιός ....DodgerAcademy Award Nominee

The Outlaw Josey Wales - Εκδικητής Εκτός Νόμου (1976)Ηθοποιός ....Comanchero 

Blazing Saddles - Μπότες, Σπιρούνια και Καυτές Σέλες (1974)Ηθοποιός ....σερίφης 

Papillon - Ο Πεταλούδας (1973)Ηθοποιός ....κυνηγός επικηρυγμένων 

The Cowboys - Οι Καουμπόυς (1972)Ηθοποιός ....Henry Williams 

The Life and Times of Judge Roy Bean - Ο Δικαστής (1972)Ηθοποιός ....παράνομος 

Ulzana`s Raid - Η Μεγάλη Επιδρομή (1972)Ηθοποιός ....στρατιώτης 

The Stalking Moon - Στη Σκια του Φεγγαριού (1968)Ηθοποιός   

Spartacus - Σπάρτακος (1960)Ηθοποιός ....ηγέτης σκλάβος 

The Tin Star - Ενας Ανδρας με Καρδιά (1957)Ηθοποιός   

The Ten Commandments - Οι Δέκα Εντολές (1956)Ηθοποιός ....αρματηλάτης 

A Lawless Street - Παράνομος Δρόμος (1955)Ηθοποιός ....κάτοικος 

The Violent Men - Βίαιοι Αντρες (1955)Ηθοποιός ....καουμπόης 

The Wild One - Ο Ατίθασος (1953)Ηθοποιός   

Red River - Το Κόκκινο Ποτάμι (1948)Ηθοποιός   

Gone With the Wind - Οσα Παίρνει ο Ανεμος (1939)Ηθοποιός ....στρατιώτης 

Gunga Din - Γκάνγκα Ντιν (1939)Ηθοποιός ....στρατιώτης 

A Day at the Races - Ενα Σκάνδαλο στις Κούρσες (1937)Ηθοποιός ....τζόκεϊ 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.