• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Fincannon, Lisa Mae



- Πραγματικό Όνομα:

Lisa Mae Wells


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 23 Απριλίου 1962
- Τόπος Γέννησης: Wilmington, North Carolina, USA
- Σύζυγος: Fincannon, Craig



- Φιλμογραφία:

The Yellow Birds (2017)Υπεύθυνος Cast   

The Birth of a Nation - Η Γέννηση ενός Εθνους (2016)Υπεύθυνος Cast   

Triple 9 - Κωδικός 999 (2016)Υπεύθυνος Cast   

The World Made Straight - Μάχη για Εναν Καλύτερο Κόσμο (2015)Υπεύθυνος Cast   

Are You Here (2013)Υπεύθυνος Cast   

Homefront - Απρόσκλητος Επισκέπτης (2013)Υπεύθυνος Cast   

The Conjuring - Το Κάλεσμα (2013)Υπεύθυνος Cast   

The Mechanic - Το Μούτρο (2011)Υπεύθυνος Cast   

Enter the Void (2009)Υπεύθυνος Cast   

Get Low (2009)Υπεύθυνος Cast   

In the Electric Mist - Καταιγίδα στην Ομίχλη (2009)Υπεύθυνος Cast   

The Marc Pease Experience - Η Χορωδία της Αποτυχίας (2009)Υπεύθυνος Cast   

Meet the Spartans - Σπαρτιάτες για Κλάματα (2008)Υπεύθυνος Cast   

Nights in Rodanthe - Νύχτες στη Ροδάνθη (2008)Υπεύθυνος Cast   

Soul Men (2008)Υπεύθυνος Cast   

The Secret Life of Bees - Η Μυστική Ζωή των Μελισσών (2008)Υπεύθυνος Cast   

Welcome Home, Roscoe Jenkins - Καλωσόρισα κι... Αντίο! (2008)Υπεύθυνος Cast   

Hounddog (2007)Υπεύθυνος Cast   

Big Momma`s House 2 - Μην Πυροβολείτε τη Γιαγιά 2 (2006)Υπεύθυνος Cast   

Glory Road - Ο Δρόμος προς τη Δόξα (2006)Υπεύθυνος Cast   

The Dukes of Hazzard - Ντιουκς (2005)Υπεύθυνος Cast   

A Love Song for Bobby Long - Μοναχικές Καρδιές (2004)Υπεύθυνος Cast   

Mr 3000 - Κύριος 3000 (2004)Υπεύθυνος Cast   

Love Liza - Σ`Αγαπώ Μέχρι Θανάτου (2002)Υπεύθυνος Cast   

Animals with the Tollkeeper - Animals (1998)Υπεύθυνος Cast   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.