• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Fiore, Mauro






- Φύλο: Aνδρας
- Τόπος Γέννησης: Marzi, Calabria, Italy





- Φιλμογραφία:

The Magnificent Seven - Και οι 7 Ηταν Υπέροχοι (2016)Κινηματογραφιστής   

Southpaw - Ο Αριστερόχειρας (2015)Κινηματογραφιστής   

The Equalizer (2014)Κινηματογραφιστής   

Runner Runner - Runner Runner: Το Απόλυτο Παιχνίδι (2013)Κινηματογραφιστής   

Real Steel (2011)Κινηματογραφιστής   

The A-Team (2010)Κινηματογραφιστής   

Avatar (2009)Κινηματογραφιστής  Academy Award Winner

The Kingdom - Ζώνη Υψηλού Κινδύνου (2007)Κινηματογραφιστής   

Smokin` Aces - Ασσος στο Μανίκι (2006)Κινηματογραφιστής   

The Island - Το Νησί (2005)Κινηματογραφιστής   

Tears of the Sun - Τα Δάκρυα του Ηλιου (2003)Κινηματογραφιστής   

Driven (2001)Κινηματογραφιστής   

The Center of the World - Το Κέντρο του Κόσμου (2001)Κινηματογραφιστής   

Training Day - Ημέρα Εκπαίδευσης (2001)Κινηματογραφιστής   

Get Carter - Συλλάβετε τον Κάρτερ (2000)Κινηματογραφιστής   

Lost Souls - Χαμένες Ψυχές (2000)Κινηματογραφιστής   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.