• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Fisher, Frances






- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 11 Μαϊου 1952
- Τόπος Γέννησης: Milford-on-the-sea, Hampshire, England, UK
- Ύψος: 163 cm.



- Φιλμογραφία:

Outlaws and Angels (2016)Ηθοποιός ....Esther 

Woman in Gold - Γυναίκα από Χρυσό (2015)Ηθοποιός ....Barbara Schoenberg 

You`re Not You (2014)Ηθοποιός ....Gwen 

Plush - Βελούδινο Αγγιγμα (2013)Ηθοποιός ....Camila 

The Congress - Πέρα από το Ονειρο (2013)Ηθοποιός ....Betsy 

The Host - Το Σώμα (2013)Ηθοποιός ....Maggie Stryder 

Any Day Now - Δεσμοί Αγάπης (2012)Ηθοποιός ....δικαστίνα Meyerson 

The Lincoln Lawyer - Δικηγόρος Σκοτεινών Υποθέσεων (2011)Ηθοποιός ....Mary Windsor 

The Roommate - Η Συγκάτοικος (2011)Ηθοποιός ....Alison Evans 

Janie Jones (2010)Ηθοποιός ....Lily 

The Perfect Game (2009)Ηθοποιός ....Betty 

Jolene - Τζολίν (2008)Ηθοποιός ....Cindy 

In the Valley of Elah - Στην Κοιλάδα του Ηλά (2007)Ηθοποιός ....Evie 

Sex and Death 101 - Τα Πάντα Γύρω από το Σεξ (2007)Ηθοποιός ....Hope Hartlight 

The Kingdom - Ζώνη Υψηλού Κινδύνου (2007)Ηθοποιός ....Elaine Flowers 

Laws of Attraction - Εραστές μετ`Εμποδίων (2004)Ηθοποιός ....Sara Miller 

House of Sand and Fog - Σπίτι από Αμμο και Ομίχλη (2003)Ηθοποιός ....Connie Walsh 

Blue Car - Γαλάζια Ελπίδα (2002)Ηθοποιός ....Delia 

Gone in Sixty Seconds - Σε 60 Δευτερόλεπτα (2000)Ηθοποιός ....Junie Halliwell 

True Crime - Αληθινά Εγκλήματα (1999)Ηθοποιός ....Cecilia Nussbaum 

Titanic - Τιτανικός (1997)Ηθοποιός ....Ruth DeWitt Bukater 

Striptease - Στριπτίζ (1996)Ηθοποιός ....Δόνα Garcia 

The Stars Fell on Henrietta - Στον Πυρετό του Μαύρου Χρυσού (1995)Ηθοποιός ....Cora Day 

Unforgiven - Οι Ασυγχώρητοι (1992)Ηθοποιός ....Strawberry Alice 

L.A. Story - Τρελές Ιστορίες του Λος Αντζελες (1991)Ηθοποιός ....June 

Welcome Home, Roxy Carmichael - Η Επιστροφή της Ρόξι Καρμάικλ (1990)Ηθοποιός ....Rochelle Bossetti 

Pink Cadillac - Η Ροζ Κάντιλακ (1989)Ηθοποιός ....Dinah 

Big (1988)Ηθοποιός ....Κα Kopecki 

Patty Hearst - Πάτι (1988)Ηθοποιός ....Yolanda 

Tough Guys Don`t Dance - Οι Σκληροί Δεν Χορεύουν (1987)Ηθοποιός ....Jessica Pond 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.