• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Fitzgerald, Wilbur






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Baby Driver (2017)Ηθοποιός ....δικαστής 

Pitch Perfect 3 (2017)Ηθοποιός ....στρατηγός 

The Yellow Birds (2017)Ηθοποιός ....Κος Freeman 

Cell - Το Κινητό (2016)Ηθοποιός ....Geoff 

Hidden Figures - Αφανείς Ηρωίδες (2016)Ηθοποιός ....γερουσιαστής Patrick 

Sully (2016)Ηθοποιός ....μεθυσμένος πελάτης 

The Choice (2016)Ηθοποιός ....Κος Holland 

The Founder - Ο Ιδρυτής μιας Αυτοκρατορίας (2016)Ηθοποιός ....Jerry Cullen 

No Good Deed - Κατ` Οίκον Απειλή (2014)Ηθοποιός ....Δρ Ross 

Anchorman 2: The Legend Continues - Ο Παρουσιαστής 2: Ο Μύθος Συνεχίζεται (2013)Ηθοποιός ....Δρ Brangley 

Devil`s Knot - Τα Δεσμά του Διαβόλου (2013)Ηθοποιός ....Tom 

The East - Μυστική Οργάνωση: The East (2013)Ηθοποιός ....Robert McCabe 

The Hunger Games: Catching Fire - The Hunger Games: Φωτιά (2013)Ηθοποιός ....Cray 

What to Expect When You`re Expecting - Τι Να Περιμένεις Οταν Είσαι Εγκυος (2012)Ηθοποιός ....γηραιός κολυμβητής 

Life as We Know It - Η Ζωή Οπως την Ξέρουμε (2010)Ηθοποιός ....Nate 

The Crazies - Παράνοια (2010)Ηθοποιός ....ταραγμένος άντρας 

The Joneses - Μια Οικογένεια... Ψώνιο (2009)Ηθοποιός ....παίκτης γκολφ 

Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay - Χάρολντ και Κουμάρ 2: Απόδραση από το Γκουαντάναμο (2008)Ηθοποιός ....Κος Graham 

One Missed Call - Ο Ηχος του Θανάτου (2008)Ηθοποιός ....αστυνόμος 

The Curious Case of Benjamin Button - Η Απίστευτη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον (2008)Ηθοποιός ....ρεπόρτερ 

Glory Road - Ο Δρόμος προς τη Δόξα (2006)Ηθοποιός ....Wade Richardson 

We Are Marshall - Μαζί για τη Νίκη (2006)Ηθοποιός ....πυροσβέστης 

Diary of a Mad Black Woman - Το Ημερολόγιο μιας Απατημένης Συζύγου (2005)Ηθοποιός ....δικαστής 

Bobby Jones: Stroke of Genius - Η Ζωή Είναι Δική μου (2004)Ηθοποιός ....επίσημος αγώνων 

The Fighting Temptations - Η Χορωδία της Συμφοράς (2003)Ηθοποιός ....στέλεχος 

Leo - Πληγωμένες Ψυχές (2002)Ηθοποιός ....εισαγγελέας 

The Legend of Bagger Vance - Ο Θρύλος του Μπάγκερ Βανς (2000)Ηθοποιός ....Roy 

The Gingerbread Man - Ο Ανθρωπος του Βάλτου (1998)Ηθοποιός ....δικαστής Russo 

That Darn Cat - Ο Κατάσκοπος με τις Βελούδινες Πατούσες (1997)Ηθοποιός ....επιστήμονας 

RoboCop 3 - Ρόμποκοπ 3 (1993)Ηθοποιός ....επαναστάτης 

Pet Sematary II - Νεκροταφείο Ζωντανών Νεκρών (1992)Ηθοποιός ....βοηθός 

Career Opportunities - Ευκαιρίες για Καριέρα (1991)Ηθοποιός ....Bob Bosenbeck 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.