• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Forrest, Frederic



- Πραγματικό Όνομα:

Frederic Fenimore Forrest Jr.


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 23 Δεκεμβρίου 1936
- Τόπος Γέννησης: Waxahachie, Texas, USA
- Ύψος: 180 cm.



- Φιλμογραφία:

All the King`s Men - Ολοι οι Ανθρωποι του Βασιλιά (2006)Ηθοποιός ....Κος Stark 

Militia - Συνωμότες (2000)Ηθοποιός ....William Fain 

The Brave - Ο Γενναίος (1997)Ηθοποιός ....Lou Sr. 

The End of Violence - Το Τέλος της Βίας (1997)Ηθοποιός ....δασονόμος MacDermot 

Lassie - Λάσσυ (1994)Ηθοποιός ....Sam Garland 

Falling Down - Ξεχωριστή Μέρα (1993)Ηθοποιός ....Nick 

The Two Jakes - Οι Δύο Τζέικ (1990)Ηθοποιός ....Chuck Newty 

Cat Chaser - Οι Συνένοχοι (1989)Ηθοποιός ....Nolen Tyner 

Music Box - Το Μουσικό Κουτί (1989)Ηθοποιός ....Jack Burke 

Tucker: The Man and His Dream - Τάκερ: Ο Ανθρωπος και το Ονειρο του (1988)Ηθοποιός ....Eddie Dean 

Hammett - Ιδιωτικός Ντετέκτιβ Χάμετ (1982)Ηθοποιός ....Dashiell Hammett 

One from the Heart - Μια Μέρα, ενας Ερωτας (1981)Ηθοποιός ....Hank 

Apocalypse Now - Αποκάλυψη Τώρα (1979)Ηθοποιός ....Jay `Chef` Hicks 

The Rose - Το Τριαντάφυλλο (1979)Ηθοποιός ....Huston DyerAcademy Award Nominee

It Lives Again - Το Τέρας Ξαναζεί (1978)Ηθοποιός ....Eugene Scott 

The Missouri Breaks - Οι Φυγάδες του Μιζούρι (1976)Ηθοποιός ....Cary 

The Conversation - Η Συνομιλία (1974)Ηθοποιός ....Mark 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.