• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Friedkin, William






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 29 Αυγούστου 1935
- Τόπος Γέννησης: Chicago, Illinois, USA
- Ύψος: 183 cm.
- Σύζυγος: Lansing, Sherry


- Φιλμογραφία:

Killer Joe (2011)Σκηνοθετης   

Bug - Το Μικρόβιο του Φόβου (2006)Σκηνοθετης   

The Hunted - Ο Κυνηγημένος (2003)Σκηνοθετης   

Rules of Engagement - Κατάχρηση Εξουσίας (2000)Σκηνοθετης   

Without Limits - Χωρίς Ορια (1998)Ηθοποιός ....σκηνοθέτης 

Jade - Τζέιντ (1995)Σκηνοθετης   

Blue Chips - Οι Αχτύπητοι (1994)Σκηνοθετης   

The Guardian - Ο Φύλακας του Σκότους (1990)Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

To Live and Die in L.A. - Ο Ανθρωπος από το Λος Αντζελες (1985)Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

Cruising - Το Ψωνιστήρι (1980)Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

The Brink`s Job - Οι Αετονύχηδες του Μπρινκς (1978)Σκηνοθετης   

Sorcerer - Το Μεροκάματο του Φόβου (1977)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

The Exorcist - Ο Εξορκιστής (1973)Σκηνοθετης  Academy Award Nominee

The French Connection - Ο Ανθρωπος από τη Γαλλία (1971)Σκηνοθετης  Academy Award Winner



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.