• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Gassman, Vittorio






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 01 Σεπτεμβρίου 1922
- Τόπος Γέννησης: Genoa, Liguria, Italy
- Hμερομηνία Θανάτου: 29 Ιουνίου 2000
- Ύψος: 187 cm.
- Σύζυγος: D`Andrea, Diletta

- Φιλμογραφία:

La Cena - Το Δείπνο (1998)Ηθοποιός ....Pezzullo 

Sleepers (1996)Ηθοποιός ....King Benny 

La Famiglia - Η Οικογένεια (1987)Ηθοποιός ....Carlo 

La Vie est un Roman - Η Ζωή Είναι Ενα Ρομάντζο (1983)Ηθοποιός ....Walter Guarini 

Tempest - Η Τρικυμία (1982)Ηθοποιός ....Alonzo 

La Terrazza - Η Ταράτσα (1980)Ηθοποιός ....Mario 

Caro Papa - Αγαπημένε μου, Πατέρα (1979)Ηθοποιός ....Albino Millozza 

I Nuovi Mostri - Μοντέρνα Τέρατα (1977)Ηθοποιός ....καρδινάλιος/υπηρέτης/αστυνόμος/πατέρας 

Il Deserto dei Tartari - Η Ερημος των Τατάρων (1976)Ηθοποιός ....Filimore 

Signore e Signori, Buonanotte - Κυρίες και Κύριοι, Καληνύχτα σας (1976)Ηθοποιός ....πράκτορας/επιθεωρητής Tuttumpezzo 

Telefoni Bianchi - Το Καρνέ με τα «Πονηρά» Τηλέφωνα (1976)Ηθοποιός ....Franco Denza 

C`Eravamo Tanto Amati (1974)Ηθοποιός ....Gianni Perego 

Profumo di Donna - Αρωμα Γυναίκας (1974)Ηθοποιός ....λοχαγός Fausto Consolo 

Brancaleone alle Crociate - Ο Μπρανκαλεόνε Σταυροφόρος (1970)Ηθοποιός ....Brancaleone da Norcia 

Woman Times Seven - 7 Φορές Γυναίκα (1967)Ηθοποιός ....Cenci 

L`Armata Brancaleone - Οι Γενναίοι του Μπρανκαλεόνε (1966)Ηθοποιός ....Brancaleone da Norcia 

I Mostri - Τα Τέρατα (1963)Ηθοποιός ....Battacchi/Pilade Fioravanti/Enea Guarnacci κ..α. 

Il Sorpasso - Ο Φανφαρόνος (1962)Ηθοποιός ....Bruno Cortona 

Barabbas - Βαραββάς (1961)Ηθοποιός ....Sahak 

Il Giudizio Universale - Η Ωρα της Μεγάλης Κρίσεως (1961)Ηθοποιός ....Cimino 

Audace Colpo dei Soliti Ignoti - Οι Μικροαπατεώνες: Ο Κλέψας του Κλέψαντος Νο 2 (1959)Ηθοποιός ....Giuseppe `Peppe er Pantera` Baiocchi 

La Grande Guerra - Ο Μεγάλος Πόλεμος (1959)Ηθοποιός ....Giovanni Busacca 

I Soliti Ignoti - Ο Κλέψας του Κλέψαντος (1958)Ηθοποιός ....Giuseppe `Peppe` Baiocchi 

War and Peace - Πόλεμος και Ειρήνη (1956)Ηθοποιός ....Anatol Kuragin 

Riso Amaro - Πικρό Ρύζι (1949)Ηθοποιός ....Walter 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.