• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Giamatti, Paul



- Πραγματικό Όνομα:

Paul Edward Valentine Giamatti


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 06 Ιουνίου 1967
- Τόπος Γέννησης: New Haven, Connecticut, USA
- Ύψος: 174 cm.
- Σύζυγος: Giamatti, Elizabeth


- Φιλμογραφία:

Croc-Blanc - Ο Ασπροδόντης (2018)Ηθοποιός ....Beauty Smith (φωνή) 

The Catcher Was a Spy - Υπεράνω Πάσης Υποψίας (2018)Ηθοποιός ....Samuel Goudsmit 

Morgan (2016)Ηθοποιός ....Δρ Alan Shapiro 

Ratchet & Clank - Ράτσετ & Κλανκ (2016)Ηθοποιός ....επικεφαλής Drek (φωνή) 

The Phenom (2016)Ηθοποιός ....Δρ Mobley 

San Andreas - San Andreas: Επικίνδυνο Ρήγμα (2015)Ηθοποιός ....Δρ Lawrence Hayes 

Straight Outta Compton (2015)Ηθοποιός ....Jerry Heller 

The Little Prince - Ο Μικρός Πρίγκιπας (2015)Ηθοποιός ....ο δάσκαλος (φωνή) 

Love & Mercy (2014)Ηθοποιός ....Δρ Eugene Landy 

Madame Bovary - Μαντάμ Μποβαρί (2014)Ηθοποιός ....Κος Homais 

The Amazing Spider-Man 2 (2014)Ηθοποιός ....Aleksei Sytsevich/The Rhino 

12 Years a Slave - 12 Χρόνια Σκλάβος (2013)Ηθοποιός ....Theophilus Freeman 

All Is Bright - Ενα Δέντρο Δεν Φέρνει τα Χριστούγεννα (2013)Ηθοποιός ....Dennis 

"Παραγωγός   

Parkland - Parkland: Η Δολοφονία του JFK (2013)Ηθοποιός ....Abraham Zapruder 

Romeo and Juliet - Ρωμαίος & Ιουλιέτα (2013)Ηθοποιός ....μοναχός Laurence 

Saving Mr. Banks - Η Μαγική Ομπρέλα (2013)Ηθοποιός ....Ralph 

The Congress - Πέρα από το Ονειρο (2013)Ηθοποιός ....Δρ Barker 

Turbo - Τούρμπο (2013)Ηθοποιός ....Chet (φωνή) 

Cosmopolis (2012)Ηθοποιός ....Benno Levin 

John Dies at the End (2012)Ηθοποιός ....Arnie Blondestone 

"Παραγωγός   

Love, Marilyn (2012)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Rock of Ages (2012)Ηθοποιός ....Paul Gill 

Ironclad - Ατρωτοι (2011)Ηθοποιός ....βασιλιάς John 

The Hangover Part II - The Hangover II (2011)Ηθοποιός ....Kingsley 

The Ides of March - Αι Ειδοί του Μαρτίου (2011)Ηθοποιός ....Tom Duffy 

Too Big to Fail (2011)Ηθοποιός ....Ben Bernanke 

Win Win (2011)Ηθοποιός ....Mike Flaherty 

Barney`s Version - Ο Τρόπος του Μπάρνεϊ (2010)Ηθοποιός ....Barney Panofsky 

Cold Souls (2009)Ηθοποιός ....Paul 

Duplicity - Αδιακρισίες (2009)Ηθοποιός ....Richard `Dick` Garsik 

The Haunted World of El Superbeasto (2009)Ηθοποιός ....Dr. Satan/Steve Wachowski (φωνή) 

The Last Station - Ο Τελευταίος Σταθμός (2009)Ηθοποιός ....Vladimir Chertkov 

Pretty Bird (2008)Ηθοποιός ....Rick Honeycutt 

"Παραγωγός   

Fred Claus - Ο Αδελφός του Αϊ Βασίλη (2007)Ηθοποιός ....Nicholas `Nick` Claus 

Shoot `Em Up (2007)Ηθοποιός ....Karl Hertz 

The Nanny Diaries - Νταντά Υψηλής Κοινωνίας (2007)Ηθοποιός ....Κος X 

Trumbo - Ντάλτον Τράμπο, ο Κόκκινος (2007)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Lady in the Water (2006)Ηθοποιός ....Cleveland Heep 

The Ant Bully - Μυρμηγκοϊστορίες (2006)Ηθοποιός ....Stan Beals (φωνή) 

The Illusionist - Ο Μάγος Αϊζενχαϊμ (2006)Ηθοποιός ....επιθεωρητής Walter Uhl 

Cinderella Man (2005)Ηθοποιός ....Joe GouldAcademy Award Nominee

Robots (2005)Ηθοποιός ....Tim (φωνή) 

Sideways - Πλαγίως (2004)Ηθοποιός ....Miles Raymond 

American Splendor (2003)Ηθοποιός ....Harvey Pekar 

Confidence - Ακρως Εμπιστευτικό (2003)Ηθοποιός ....Gordo 

Paycheck - Η Αποζημίωση (2003)Ηθοποιός ....Shorty 

Big Fat Liar - Πολύ Χοντρός Ψεύτης (2002)Ηθοποιός ....Marty Wolf 

Thunderpants - Ο Αστραποκλανιάρης (2002)Ηθοποιός ....Johnson J. Johnson 

Planet of the Apes - Ο Πλανήτης των Πιθήκων (2001)Ηθοποιός ....Limbo 

Storytelling (2001)Ηθοποιός ....Toby Oxman 

Big Momma`s House - Μην Πυροβολείτε τη Γιαγιά (2000)Ηθοποιός ....John 

Duets - Ντουέτα (2000)Ηθοποιός ....Todd Woods 

Cradle Will Rock - Οι Αντάρτες του Μπρόντγουεϊ (1999)Ηθοποιός ....Carlo 

Man on the Moon - Ανθρωπος στο Φεγγάρι (1999)Ηθοποιός ....Bob Zmuda/Tony Clifton 

Doctor Dolittle - Ο Γιατρός Τρελάθηκε (1998)Ηθοποιός ....Blaine Hammersmith 

Saving Private Ryan - Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν (1998)Ηθοποιός ....λοχίας Hill 

The Negotiator - Οριακές Διαπραγματεύσεις (1998)Ηθοποιός ....Rudy Timmons 

The Truman Show - Ζωντανή Μετάδοση (1998)Ηθοποιός ....Simeon 

Deconstructing Harry - Διαλύοντας τον Χάρι (1997)Ηθοποιός ....καθηγητής Abbott 

Donnie Brasco - Ντόνι Μπράσκο (1997)Ηθοποιός ....τεχνικός του FBI 

My Best Friend`s Wedding - Ο Γάμος του Καλύτερου μου Φίλου (1997)Ηθοποιός ....Richard 

Before and After - Πριν και Μετά (1996)Ηθοποιός ....ακροατής δίκης 

Mighty Aphrodite - Ακαταμάχητη Αφροδίτη (1995)Ηθοποιός ....ερευνητής 

Sabrina - Σαμπρίνα (1995)Ηθοποιός ....Scott 

Singles (1992)Ηθοποιός ....ερωτιάρης 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.