• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Gill, Chris






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Churchill (2017)Μοντάζ   

100 Streets - 100 Δρόμοι (2016)Μοντάζ   

Collide - Χωρίς Διέξοδο (2016)Μοντάζ   

The Journey (2016)Μοντάζ   

War on Everyone - Μπάτσοι με Κοστούμια (2016)Μοντάζ   

Moonwalkers (2015)Μοντάζ   

A Long Way Down - Πέντε Δευτερόλεπτα στο Κενό (2014)Μοντάζ   

Bhopal: A Prayer for Rain - Bhopal: Μια Προσευχή για τη Βροχή (2014)Μοντάζ   

Calvary - Γολγοθάς (2014)Μοντάζ   

Vampire Academy (2014)Μοντάζ   

All Is by My Side - Τζίμι Χέντριξ: Η Τύχη Είναι με τους Βιρτουόζους (2013)Μοντάζ   

Half of a Yellow Sun (2013)Μοντάζ   

Summer in February - Καλοκαίρι Μέσα στον Χειμώνα (2013)Μοντάζ   

The Numbers Station - Κωδικός Ασφαλείας (2013)Μοντάζ   

Welcome to the Punch (2013)Μοντάζ   

The Best Exotic Marigold Hotel - Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ (2012)Μοντάζ   

The Guard - Εκτός Νόμου & Χρόνου (2011)Μοντάζ   

Centurion - Σιωπηλός Εχθρός (2010)Μοντάζ   

Heartless - Σκοτεινή Καρδιά (2009)Μοντάζ   

The Invention of Lying - Ο Ψευταράς (2009)Μοντάζ   

Brideshead Revisited - Επιστροφή στο Μπράιντσχεντ (2008)Μοντάζ   

"Βοηθός Σκηνοθέτη   

The Daisy Chain - Το Μωρό του Διαβόλου (2008)Μοντάζ   

28 Weeks Later - 28 Εβδομάδες Μετά (2007)Μοντάζ   

Sunshine (2007)Μοντάζ   

The Dark (2005)Μοντάζ   

Millions - Εκατομμύρια (2004)Μοντάζ   

28 Days Later... - 28 Μέρες Μετά (2002)Μοντάζ   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.