• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Gooding Jr., Cuba



- Πραγματικό Όνομα:

Cuba M. Gooding Junior


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 02 Ιανουαρίου 1968
- Τόπος Γέννησης: The Bronx, New York City, New York, USA
- Ύψος: 178 cm.
- Σύζυγος: Kapfer, Sara


- Φιλμογραφία:

Selma (2014)Ηθοποιός ....Fred Gray 

Don Jon - Δον Ζουάν (2013)Ηθοποιός ....ηθοποιός 

Life of a King (2013)Ηθοποιός ....Eugene Brown 

Machete Kills - Machete: Η Επιστροφή (2013)Ηθοποιός ....El Cameleon 

The Butler - Ο Μπάτλερ (2013)Ηθοποιός ....Carter Wilson 

Red Tails (2012)Ηθοποιός ....ταγματάρχης Emanuelle Stance 

Sacrifice - Αυταπάρνηση (2011)Ηθοποιός ....John Hebron 

Lies & Illusions - Ψέματα και Ψευδαισθήσεις (2009)Ηθοποιός ....Isaac Kahn 

Harold - Πιάσε την Τύχη από τα Μαλλιά (2008)Ηθοποιός ....Cromer Styles 

"Παραγωγός   

American Gangster (2007)Ηθοποιός ....Nicky Barnes 

Daddy Day Camp - Μπαμπάδες Νταντάδες & Μικροί Κατασκηνωτές... εν Δράσει (2007)Ηθοποιός ....Charlie Hinton 

Norbit (2007)Ηθοποιός ....Deion Hughes 

What Love Is - Τι Είναι ο Ερωτας (2007)Ηθοποιός ....Tom Riley 

End Game (2006)Ηθοποιός ....Alex Thomas 

Shadowboxer - Shadow Boxer (2005)Ηθοποιός ....Mikey 

Home on the Range - Μια Τρελή, Τρελή Φάρμα (2004)Ηθοποιός ....Buck (φωνή) 

Radio - Αγώνας για τη Νίκη (2003)Ηθοποιός ....Radio 

The Fighting Temptations - Η Χορωδία της Συμφοράς (2003)Ηθοποιός ....Darrin Hill 

Boat Trip - Το Πλοίο... της Τρελής (2002)Ηθοποιός ....Jerry Robinson 

Snow Dogs - Σκυλομπερδέματα (2002)Ηθοποιός ....Ted Brooks 

Pearl Harbor - Περλ Χάρμπορ (2001)Ηθοποιός ....Doris Miller 

Rat Race - Το Τρελό Κυνήγι του Θησαυρού (2001)Ηθοποιός ....Owen Templeton 

Zoolander - Ο Αρχοντας της Πασαρέλας (2001)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Men of Honor - Κώδικας Τιμής (2000)Ηθοποιός ....Carl Brashear 

Chill Factor - Βγάλε τη Βόμβα απ` το Ψυγείο (1999)Ηθοποιός ....Arlo 

Instinct - Ενστικτο (1999)Ηθοποιός ....Theo Caulder 

A Murder of Crows - Τέλειο Εγκλημα (1998)Ηθοποιός ....Lawson Russell 

"Παραγωγός   

What Dreams May Come - Θα Σε Βρω στον Παράδεισο (1998)Ηθοποιός ....Albert Lewis 

As Good as It Gets - Καλύτερα Δεν Γίνεται (1997)Ηθοποιός ....Frank Sachs 

Jerry Maguire - Τζέρι Μαγκουάιρ (1996)Ηθοποιός ....Rod TidwellAcademy Award Winner

Losing Isaiah - Χάνοντας τον Ησαΐα (1995)Ηθοποιός ....Eddie Hughes 

Outbreak - Το Ξέσπασμα (1995)Ηθοποιός ....ταγματάρχης Salt 

Blown Away - Εκρηξη (1994)Ηθοποιός ....μαθητευόμενος 

Judgment Night - Η Κόλαση Ερχεται Μαζί μου (1993)Ηθοποιός ....Mike Peterson 

A Few Good Men - Ζήτημα Τιμής (1992)Ηθοποιός ....δεκανέας Carl Edward Hammaker 

Boyz n the Hood - Τα Παιδιά της Γειτονιάς (1991)Ηθοποιός ....Trey `Tre` Styles 

Coming to America - Ο Πρίγκιπας της Ζαμούντα (1988)Ηθοποιός ....αγόρι σε κούρεμα 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.