• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Grace, Maggie



- Πραγματικό Όνομα:

Margaret Grace Denig


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 21 Σεπτεμβρίου 1983
- Τόπος Γέννησης: Columbus, Ohio, USA
- Ύψος: 175 cm.



- Φιλμογραφία:

The Hurricane Heist - Η Συμμορία του Τυφώνα (2018)Ηθοποιός ....Casey 

Aftermath - Βεντέτα (2017)Ηθοποιός ....Christina 

The Choice (2016)Ηθοποιός ....Stephanie `Steph` Parker 

Taken 3 - Η Αρπαγή 3 (2015)Ηθοποιός ....Kim Mills 

About Alex - Σχετικά με τον Αλεξ (2014)Ηθοποιός ....Siri 

We`ll Never Have Paris (2014)Ηθοποιός ....Kelsey 

Decoding Annie Parker - Δύο Αποφασισμένες Γυναίκες (2013)Ηθοποιός ....Sarah 

Lockout (2012)Ηθοποιός ....Emilie Warnock 

Taken 2 - Η Αρπαγή 2 (2012)Ηθοποιός ....Kim Mills 

The Twilight Saga: Breaking Dawn-Part 2 - The Twilight Saga: Χαραυγή: Μέρος 2 (2012)Ηθοποιός ....Irina Denali 

The Twilight Saga: Breaking Dawn-Part 1 - The Twilight Saga: Χαραυγή: Μέρος 1 (2011)Ηθοποιός ....Irina Denali 

Faster (2010)Ηθοποιός ....Lily 

Flying Lessons (2010)Ηθοποιός ....Sophie Conway 

Knight and Day - Επικίνδυνες Παρέες (2010)Ηθοποιός ....April Havens 

The Experiment - Το Πείραμα (2010)Ηθοποιός ....Bay 

Taken - Η Αρπαγή (2008)Ηθοποιός ....Kim Mills 

Suburban Girl - Κορίτσι Βορείων Προαστίων (2007)Ηθοποιός ....Chloe 

The Jane Austen Book Club - Λέσχη για Ερωτευμένους (2007)Ηθοποιός ....Allegra 

The Fog - Η Ομίχλη (2005)Ηθοποιός ....Elizabeth Williams 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.