• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Griffin, Tim



- Πραγματικό Όνομα:

Timothy Collins Griffin


- Φύλο: Aνδρας
- Τόπος Γέννησης: Chicago, Illinois, USA
- Σύζυγος: Carr, Alicia




- Φιλμογραφία:

Central Intelligence - Κέντρο Ευφυίας (2016)Ηθοποιός ....Stan Mitchell 

The Gift - Το Δώρο (2015)Ηθοποιός ....Kevin `KK` Keelor 

American Sniper - Ελεύθερος Σκοπευτής (2014)Ηθοποιός ....συνταγματάρχης Gronski 

The Collection (2012)Ηθοποιός ....Dre 

Abduction (2011)Ηθοποιός ....ο άντρας με την κόκκινη φανέλα 

Conception (2011)Ηθοποιός ....Tommy 

Super 8 (2011)Ηθοποιός ....στρατιώτης 

Fair Game - Παιχνίδια Συνωμοσίας (2010)Ηθοποιός ....Paul 

Star Trek (2009)Ηθοποιός ....μηχανικός 

The Men Who Stare at Goats - Οι Αντρες που Κοιτούν Επίμονα Κατσίκες (2009)Ηθοποιός ....Tim Kootz 

Cloverfield (2008)Ηθοποιός ....αξιωματικός 

Iron Man (2008)Ηθοποιός ....αναλυτής 

Leatherheads - Παιχνίδι Χωρίς Κανόνες (2008)Ηθοποιός ....Ralph 

Danika (2006)Ηθοποιός ....αστυνόμος 

The Bourne Supremacy - Στη Σκιά των Κατασκόπων (2004)Ηθοποιός ....John Nevins 

Boys and Girls - Τα Αντίθετα Ελκονται (2000)Ηθοποιός ....Timmy 

Higher Learning - Μαθήματα Ζωής (1995)Ηθοποιός ....σύμβουλος 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.