• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Guzman, Luis






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 28 Αυγούστου 1956
- Τόπος Γέννησης: Cayey, Puerto Rico
- Ύψος: 171 cm.
- Σύζυγος: Galarza-Guzman, Angelita


- Φιλμογραφία:

9/11 (2017)Ηθοποιός ....Eddie 

Sandy Wexler (2017)Ηθοποιός ....Oscar 

Keanu (2016)Ηθοποιός ....Bacon 

The Do-Over (2016)Ηθοποιός ....Jorge 

In the Blood - Εν Ψυχρώ (2014)Ηθοποιός ....αστυνόμος Ramon Garza 

Reclaim (2014)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ 

Top Five (2014)Ηθοποιός ....Bobby 

Two Men in Town - Δύο Ξένοι στην Ιδια Πόλη (2014)Ηθοποιός ....Terence 

The Last Stand - Μη Μου Χαλάς τη Μέρα (2013)Ηθοποιός ....Mike Figuerola 

Turbo - Τούρμπο (2013)Ηθοποιός ....Angelo (φωνή) 

We`re the Millers - Οικογένεια Μίλερ (2013)Ηθοποιός ....αστυνομικός 

Journey 2: The Mysterious Island - Ταξίδι 2: Το Μυστηριώδες Νησί (2012)Ηθοποιός ....Gabato 

Arthur - Αρθουρ: Ο Εκατομμυριούχος της Συμφοράς (2011)Ηθοποιός ....Bitterman 

The Caller - Κλήση από την Κόλαση (2011)Ηθοποιός ....George 

Fighting - Με Μια Γροθιά (2009)Ηθοποιός ....Martinez 

He`s Just Not That Into You - Απλώς Δεν Σε Γουστάρει (2009)Ηθοποιός ....Javier 

Old Dogs - Γερόλυκοι (2009)Ηθοποιός ....Nick 

The Taking of Pelham 123 - Επίθεση στον Συρμό (2009)Ηθοποιός ....Phil Ramos 

Beverly Hills Chihuahua - Μπέβερλι Χιλς Τσιουάουα (2008)Ηθοποιός ....Chucho (φωνή) 

Nothing Like the Holidays - Τα Κελεπούρια (2008)Ηθοποιός ....Johnny 

Yes Man - Ναι σε Ολα (2008)Ηθοποιός ....άντρας σε πτώση 

Cleaner (2007)Ηθοποιός ....Jim Vargas 

War (2007)Ηθοποιός ....Benny 

Fast Food Nation (2006)Ηθοποιός ....Benny 

School for Scoundrels - Σχολή για Απατεώνες (2006)Ηθοποιός ....αστυνόμος Moorehead 

Dreamer: Inspired by a True Story - Οικογενειακοί Δεσμοί (2005)Ηθοποιός ....Balon 

Waiting... - Το Σερβίρισμα... (2005)Ηθοποιός ....Raddimus 

Lemony Snicket`s A Series of Unfortunate Events - Λέμονι Σνίκετ: Μια Σειρά από Ατυχή Γεγονότα (2004)Ηθοποιός ....ο φαλακρός άντρας 

Anger Management - Ασκήσεις Ηρεμίας (2003)Ηθοποιός ....Lou 

Confidence - Ακρως Εμπιστευτικό (2003)Ηθοποιός ....αστυνόμος Omar Manzano 

Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd - Ο Ηλίθιος και ο Πανηλιθιότερος: Οταν ο Χάρι Συνάντησε τον Λόιντ (2003)Ηθοποιός ....Ray 

Runaway Jury - Οι Ενορκοι (2003)Ηθοποιός ....Jerry Hernandez 

Punch-Drunk Love - Χτυπημένος από Ερωτα (2002)Ηθοποιός ....Lance 

The Adventures of Pluto Nash - Πλούτο Νας (2002)Ηθοποιός ....Felix Laranga 

The Count of Monte Cristo - Ο Κόμης Μόντε Κρίστο (2002)Ηθοποιός ....Jacopo 

The Salton Sea - Κύματα Οργής (2002)Ηθοποιός ....Quincy 

Welcome to Collinwood - Τα Σαΐνια του Κόλινγουντ (2002)Ηθοποιός ....Cosimo 

Double Whammy - Διπλό… Κακό (2001)Ηθοποιός ....Juan Benitez 

Traffic (2000)Ηθοποιός ....Ray Castro 

Magnolia - Μανόλια (1999)Ηθοποιός ....Luis 

Mystery Men - Οι Μυστήριοι (1999)Ηθοποιός ....εστιάτορας 

The Bone Collector - Συλλέκτης Οστών (1999)Ηθοποιός ....Eddie Ortiz 

The Limey - Ο Εγγλέζος (1999)Ηθοποιός ....Eduardo Roel 

Out of Sight - Εκτός Ελέγχου (1998)Ηθοποιός ....Chino 

Snake Eyes (1998)Ηθοποιός ....Cyrus 

Boogie Nights - Ξέφρενες Νύχτες (1997)Ηθοποιός ....Maurice `TT` Rodriguez 

The Brave - Ο Γενναίος (1997)Ηθοποιός ....Luis 

The Substitute - Επικίνδυνος Αντικαταστάτης (1996)Ηθοποιός ....Rem 

The Cowboy Way - Δύο Καουμπόι στη Ν. Υόρκη (1994)Ηθοποιός ....Chango 

Carlito`s Way - Υπόθεση Καρλίτο (1993)Ηθοποιός ....Pachanga 

Guilty as Sin - Ενοχος σαν Αμαρτία (1993)Ηθοποιός ....αστυνόμος Martinez 

Mr. Wonderful - Μίστερ Γουόντερφουλ (1993)Ηθοποιός ....Juice 

Naked in New York - Γυμνοί στη Νέα Υόρκη (1993)Ηθοποιός ....άντρας σε οντισιόν 

Innocent Blood - Αγνό Αίμα (1992)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Morales 

The Hard Way - Παρέα με το Ζόρι (1991)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Benny Pooley 

Q & A - Επικίνδυνες Ερωτήσεις, Θανάσιμες Απαντήσεις (1990)Ηθοποιός ....Ντετέκτιβ Luis Valentin 

Black Rain - Καυτή Βροχή (1989)Ηθοποιός ....Frankie 

Family Business - Οικογενειακή Υπόθεση (1989)Ηθοποιός ....Torres 

True Believer - Μόνος Απέναντι στο Νόμο (1989)Ηθοποιός ....Ortega 

Crocodile Dundee II - Ο Κροκοδειλάκιας Νο 2 (1988)Ηθοποιός ....Jose 

*Batteries not Included - Το Θαύμα της 8ης Λεωφόρου (1987)Ηθοποιός ....θεατής 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.