• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Haas, Lukas



- Πραγματικό Όνομα:

Lukas Daniel Haas


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 16 Απριλίου 1976
- Τόπος Γέννησης: West Hollywood, California, USA
- Ύψος: 183 cm.



- Φιλμογραφία:

Transcendence - Κυριαρχία (2014)Ηθοποιός ....James Thomas 

jOBS (2013)Ηθοποιός ....Daniel Kottke 

Pawn Shop Chronicles (2013)Ηθοποιός ....Vernon 

Contraband - Το Τελικό Χτύπημα (2012)Ηθοποιός ....Danny Raymer 

Lincoln - Λίνκολν (2012)Ηθοποιός ....στρατιώτης 

Red Riding Hood - Η Κοκκινοσκουφίτσα (2011)Ηθοποιός ....πάτερ August 

Inception (2010)Ηθοποιός ....Nash 

The Perfect Age of Rock `n` Roll (2009)Ηθοποιός ....Clifton Hangar 

Death in Love (2008)Ηθοποιός ....ο μικρός γιος 

The Brothers Bloom - Οι Αδελφοί Μπλουμ (2008)Ηθοποιός ....θαμώνας μπαρ 

While She Was Out - Η Παγίδα (2008)Ηθοποιός ....Chuckie 

Alpha Dog - Μοιραία Απαγωγή (2006)Ηθοποιός ....Buzz Fecske 

Material Girls - Κορίτσια για... Καλοπέραση (2006)Ηθοποιός ....Henry Baines 

Swedish Auto - Σουηδικό Αυτοκίνητο (2006)Ηθοποιός ....Carter 

The Darwin Awards - Η Θεωρία του Δαρβίνου... από την Ανάποδη (2006)Ηθοποιός ....Farley 

The Tripper - Ο Ταξιδιώτης (2006)Ηθοποιός ....Ivan 

Brick - Εγκλημα στο Κολέγιο (2005)Ηθοποιός ....`Pin` 

Last Days - Τελευταίες Μέρες (2005)Ηθοποιός ....Luke 

Zoolander - Ο Αρχοντας της Πασαρέλας (2001)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Breakfast of Champions - Πρόγευμα για Πρωταθλητές (1999)Ηθοποιός ....George `Bunny` Hoover 

Running Free - Καλπάζοντας στη Ζωή (1999)Ηθοποιός ....αφηγητής (φωνή) 

Boys - Το Κορίτσι του Πρωτάρη (1996)Ηθοποιός ....John Baker Jr 

Everyone Says I Love You - Ολοι Λένε: Σ`Αγαπώ (1996)Ηθοποιός ....Scott Dandridge 

Mars Attacks! - Οι Αρειανοί Επιτίθενται! (1996)Ηθοποιός ....Richie Norris 

Leap of Faith - Ο Θαυματοποιός (1992)Ηθοποιός ....Boyd 

Rambling Rose - Σκάνδαλο στη Μικρή Πόλη (1991)Ηθοποιός ....Willcox `Buddy` Hillyer 

Music Box - Το Μουσικό Κουτί (1989)Ηθοποιός ....Mikey Talbot 

See You in the Morning - Θα Ιδωθούμε το Πρωί (1989)Ηθοποιός ....Petey Goodwin 

Lady in White - Η Κυρία στα Ασπρα (1988)Ηθοποιός ....Frankie Scarlatti 

Witness - Μάρτυρας Εγκλήματος (1985)Ηθοποιός ....Samuel Lapp 

Testament - Η Διαθήκη (1983)Ηθοποιός ....Scottie Wetherly 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.