• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Handel, Ari






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Mother! - Μητέρα! (2017)Παραγωγός   

Jackie (2016)Παραγωγός   

Zipper - Χωρίς Φραγμούς (2015)Παραγωγός   

Noah - Νώε (2014)Παραγωγός   

"Σεναριογράφος   

Black Swan - Μαύρος Κύκνος (2010)Παραγωγός   

The Wrestler - Ο Παλαιστής (2008)Παραγωγός   

The Fountain - Η Πηγή της Ζωής (2006)Παραγωγός   

"Σεναριογράφος   

Pi - π (1998)Ηθοποιός ....καβαλιστής μαθητής 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.