• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Healy, Pat






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 14 Σεπτεμβρίου 1971
- Τόπος Γέννησης: Chicago, Illinois, USA




- Φιλμογραφία:

Small Crimes (2017)Ηθοποιός ....Junior Vassey 

The Post - The Post: Απαγορευμένα Μυστικά (2017)Ηθοποιός ....Phil Geyelin 

Carnage Park (2016)Ηθοποιός ....Wyatt Moss 

"Παραγωγός   

Poor Boy (2016)Ηθοποιός ....Vern Rickey 

Freaks of Nature - Ζόμπι, Βαμπίρ και Εξωγήινοι (2015)Ηθοποιός ....ζόμπι ιερέας 

No Way Jose - Με την Καμία (2015)Ηθοποιός ....Lawrence 

Tales of Halloween (2015)Ηθοποιός ....Bob 

Captain America: The Winter Soldier - Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα (2014)Ηθοποιός ....επιστήμονας 

Draft Day - Η Μεγάλη Μέρα (2014)Ηθοποιός ....Jeff Carson 

Cheap Thrills - Φθηνές Ανατριχίλες (2013)Ηθοποιός ....Craig 

Compliance - Το Τέρας Μέσα της (2012)Ηθοποιός ....αστυνόμος Daniels 

The Innkeepers (2011)Ηθοποιός ....Luke 

Dirty Girl (2010)Ηθοποιός ....Billy 

Spooner (2009)Ηθοποιός ....Carl 

Great World of Sound - Ο Θαυμαστός Κόσμος του Ηχου (2007)Ηθοποιός ....Martin 

Snow Angels - Λευκοί Αγγελοι (2007)Ηθοποιός ....νοσοκόμος 

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford - Η Δολοφονία του Τζέσε Τζέιμς από τον Δειλό Ρόμπερτ Φορντ (2007)Ηθοποιός ....Wilbur Ford 

Rescue Dawn - Η Αυγή της Απόδρασης (2006)Ηθοποιός ....Norman 

Undertow - Undertow: Κύμα Οργής (2004)Ηθοποιός ....Grant 

I Love Your Work - Τα Χαμένα Χρόνια (2003)Ηθοποιός ....Connor 

Ghost World - Φαντάσματα Εφηβείας (2001)Ηθοποιός ....John Ellis 

Pearl Harbor - Περλ Χάρμπορ (2001)Ηθοποιός ....τεχνικός 

Magnolia - Μανόλια (1999)Ηθοποιός ....Σερ Edmund William Godfrey 

Home Alone 3 - Μόνος στο Σπίτι 3 (1997)Ηθοποιός ....πράκτορας Rogers 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.