• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Hitchcock, Michael






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 28 Ιουλίου 1958
- Τόπος Γέννησης: Defiance, Ohio, USA




- Φιλμογραφία:

Mascots (2016)Ηθοποιός ....Langston Aubrey 

Addicted to Fresno (2015)Ηθοποιός ....David 

Bridesmaids - Φιλενάδες (2011)Ηθοποιός ....Don Cholodecki 

Super 8 (2011)Ηθοποιός ....βοηθός σερίφη Rosko 

Pete Smalls Is Dead (2010)Ηθοποιός ....Sly 

Rogues Gallery - Κωδικός: Game Over (2010)Ηθοποιός ....Neil 

Just Add Water - Μια Δόση Ονειρο (2008)Ηθοποιός ....Mark Tuckby 

Major Movie Star - Ξανθιά Κομάντο (2008)Ηθοποιός ....Nigel Crew 

Smiley Face - Μαριχουάνα... Αγάπη μου (2007)Ηθοποιός ....άντρας στο πλυντήριο 

Wild Hogs - Οι Χαρλεάδες (2007)Ηθοποιός ....Kent 

For Your Consideration - Χόλιγουντ: Η Πόλη των Ευκαιριών (2006)Ηθοποιός ....κριτικός 

Let`s Go to Prison - Ο Χρυσός Κανόνας της Φυλακής: Μη Ρίξεις το Σαπούνι! (2006)Ηθοποιός ....δοκιμαστής κρασιών 

Pretty Persuasion - Σατανική Γοητεία (2005)Ηθοποιός ....διευθυντής Charles Meyer 

Serenity (2005)Ηθοποιός ....Δρ Mathias 

A Mighty Wind - Θριαμβευτική Επιστροφή (2003)Ηθοποιός ....Lawrence E. Turpin 

Life Without Dick - Κατά Λάθος Δολοφόνος (2002)Ηθοποιός ....θρησκόληπτος 

Heartbreakers - Καρδιοκατακτητές (2001)Ηθοποιός ....Δρ Arnold Davis 

Best in Show - Σκυλίσια Ζωή (2000)Ηθοποιός ....Hamilton Swan 

House Arrest - Γονείς Υπό Κράτηση (1996)Ηθοποιός ....αστυνομικός 

"Σεναριογράφος   

Waiting for Guffman - Περιμένοντας τον Γκάφμαν (1996)Ηθοποιός ....Steve Stark 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.