• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Hoffman, Dustin



- Πραγματικό Όνομα:

Dustin Lee Hoffman


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 08 Αυγούστου 1937
- Τόπος Γέννησης: Los Angeles, California, USA
- Ύψος: 167 cm.
- Σύζυγος: Gottsegen, Lisa


- Φιλμογραφία:

The Meyerowitz Stories (New and Selected) (2017)Ηθοποιός ....Harold Meyerowitz 

Kung Fu Panda 3 (2016)Ηθοποιός ....Shifu (φωνή) 

The Program - Το Πρόγραμμα (2015)Ηθοποιός ....Bob Hamman 

Boychoir - Χορωδία (2014)Ηθοποιός ....Κος Carvelle 

Chef (2014)Ηθοποιός ....Riva 

The Cobbler - Σε Ξένα Παπούτσια (2014)Ηθοποιός ....Abraham Simkin 

Quartet - Κουαρτέτο (2012)Σκηνοθετης   

Kung Fu Panda 2 (2011)Ηθοποιός ....Shifu (φωνή) 

Barney`s Version - Ο Τρόπος του Μπάρνεϊ (2010)Ηθοποιός ....Israel `Izzy` Panofsky 

Little Fockers - Γονείς της Συμφοράς (2010)Ηθοποιός ....Bernard `Bernie` Focker 

Kung Fu Panda (2008)Ηθοποιός ....Shifu (φωνή) 

Last Chance Harvey - Η Τελευταία Ευκαιρία (2008)Ηθοποιός ....Harvey Shine 

The Tale of Despereaux - Η Ιστορία του Ντεσπερό (2008)Ηθοποιός ....Roscuro (φωνή) 

Mr. Magorium`s Wonder Emporium - Το Μαγαζί των Θαυμάτων (2007)Ηθοποιός ....Edward Magorium 

Perfume: The Story of a Murderer - Το Αρωμα: Η Ιστορία ενός Δολοφόνου (2006)Ηθοποιός ....Giuseppe Baldini 

Stranger Than Fiction - Πιο Παράξενο κι από Παράξενο! (2006)Ηθοποιός ....καθηγητής Jules Hilbert 

The Holiday (2006)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Racing Stripes - Στράιπς, ο Πρωταθλητής (2005)Ηθοποιός ....Tucker (φωνή) 

Rumor Has It... - Οι Φήμες Λένε... (2005)Ηθοποιός ....Benjamin Braddock (αρχείο) 

The Lost City - Αβάνα, Χαμένη Πόλη (2005)Ηθοποιός ....Meyer Lansky 

Finding Neverland - Ψάχνοντας τη Χώρα του Ποτέ (2004)Ηθοποιός ....Charles Frohman 

I ♥ Huckabees - Το Νόημα της Ζωής και Πώς να το Χάσετε (2004)Ηθοποιός ....Bernard Jaffe 

Lemony Snicket`s A Series of Unfortunate Events - Λέμονι Σνίκετ: Μια Σειρά από Ατυχή Γεγονότα (2004)Ηθοποιός ....ο κριτικός 

Meet the Fockers - Πεθερικά της Συμφοράς (2004)Ηθοποιός ....Bernard `Bernie` Focker 

Confidence - Ακρως Εμπιστευτικό (2003)Ηθοποιός ....Winston `The King` King 

Runaway Jury - Οι Ενορκοι (2003)Ηθοποιός ....Wendell Rohr 

Moonlight Mile - Πικρά Φεγγάρια (2002)Ηθοποιός ....Ben Floss 

The Kid Stays in the Picture - Ο Μικρός θα Μείνει στην Ταινία (2002)Ηθοποιός ....ο ίδιος (αρχείο) 

The Weather Underground (2002)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

A Walk on the Moon - Μια Βόλτα στο Φεγγάρι (1999)Παραγωγός   

Being John Malkovich - Στο Μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς (1999)Ηθοποιός ....Willy Loman (αρχείο) 

The Messenger: The Story of Joan of Arc - Ιωάννα της Λωραίνης (1999)Ηθοποιός ....η συνείδηση 

Sphere - Σφαίρα (1998)Ηθοποιός ....Δρ Norman Goodman 

Tarzan and the Lost City - Ο Ταρζάν και η Χαμένη Πόλη (1998)Παραγωγός   

Mad City (1997)Ηθοποιός ....Max Brackett 

Wag the Dog - Ο Πρόεδρος, ενα Ροζ Σκάνδαλο κι ενας Πόλεμος (1997)Ηθοποιός ....Stanley MotssAcademy Award Nominee

American Buffalo - Αμερικανός Βούβαλος (1996)Ηθοποιός ....Walt `Teach` Teacher 

Sleepers (1996)Ηθοποιός ....Danny Snyder 

Outbreak - Το Ξέσπασμα (1995)Ηθοποιός ....συνταγματάρχης Sam Daniels 

Hero - Ηρωας Κατά Λάθος (1992)Ηθοποιός ....Bernie LaPlante 

Billy Bathgate - Μπίλι Μπαθγκέιτ (1991)Ηθοποιός ....Dutch Schultz 

Hook - Κάπταιν Χουκ (1991)Ηθοποιός ....κάπταιν Hook 

Dick Tracy - Ντικ Τρέισι (1990)Ηθοποιός ....Mumbles 

Common Threads: Stories from the Quilt (1989)Ηθοποιός ....αφηγητής 

Family Business - Οικογενειακή Υπόθεση (1989)Ηθοποιός ....Vito McMullen 

Rain Man - Ο Ανθρωπος της Βροχής (1988)Ηθοποιός ....Raymond BabbittAcademy Award Winner

Ishtar - Ιστάρ (1987)Ηθοποιός ....Chuck Clarke 

Death of a Salesman - Ο Θάνατος του Εμποράκου (1985)Ηθοποιός ....William `Willy` Loman 

Tootsie - Τούτσι (1982)Ηθοποιός ....Michael Dorsey (Dorothy Michaels)Academy Award Nominee

Agatha - 12 Μέρες Μυστηρίου (1979)Ηθοποιός ....Wally Stanton 

Kramer vs. Kramer - Κράμερ Εναντίον Κράμερ (1979)Ηθοποιός ....Ted KramerAcademy Award Winner

Straight Time - Ο Κυνηγημένος (1978)Ηθοποιός ....Max Dembo 

"Παραγωγός   

"Σκηνοθετης ....(δεύτερος) 

All the President`s Men - Ολοι οι Ανθρωποι του Προέδρου (1976)Ηθοποιός ....Carl Bernstein 

Marathon Man - Ανθρωποκυνηγητό (1976)Ηθοποιός ....Thomas Babington `Babe` Levy 

Lenny - Λένι ο Βρωμόστομος (1974)Ηθοποιός ....Lenny BruceAcademy Award Nominee

Papillon - Ο Πεταλούδας (1973)Ηθοποιός ....Louis Dega 

Alfredo Alfredo - Αλφρέντο, Αλφρέντο (1972)Ηθοποιός ....Alfredo Sbisa 

Straw Dogs - Αδέσποτα Σκυλιά (1971)Ηθοποιός ....David Sumner 

Who Is Harry Kellerman and Why Is He Saying Those Terrible Things About Me? - Ποιος Είναι Αυτός ο Χάρι Κέλερμαν και Γιατί με Κουτσομπολεύει; (1971)Ηθοποιός ....Georgie Soloway 

Little Big Man - Το Μεγάλο Ανθρωπάκι (1970)Ηθοποιός ....Jack Crabb 

John and Mary - Τζον και Μαίρη (1969)Ηθοποιός ....John 

Midnight Cowboy - Ο Καουμπόυ του Μεσονυχτίου (1969)Ηθοποιός ....Ratzo RizzoAcademy Award Nominee

The Graduate - Ο Πρωτάρης (1967)Ηθοποιός ....Benjamin BraddockAcademy Award Nominee



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.