• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Horner, James



- Πραγματικό Όνομα:

James Roy Horner


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 14 Αυγούστου 1953
- Τόπος Γέννησης: Los Angeles, California, USA
- Hμερομηνία Θανάτου: 22 Ιουνίου 2015



- Φιλμογραφία:

The Magnificent Seven - Και οι 7 Ηταν Υπέροχοι (2016)Συνθέτης   

Lang Tu Teng (2015)Συνθέτης   

Southpaw - Ο Αριστερόχειρας (2015)Συνθέτης   

The 33 - 33 Ψυχές (2015)Συνθέτης   

For Greater Glory - Κατάσταση Πολιορκίας (2012)Συνθέτης   

The Amazing Spider-Man (2012)Συνθέτης   

Black Gold - Το Χτύπημα του Γερακιού (2011)Συνθέτης   

The Karate Kid (2010)Συνθέτης   

Avatar (2009)Συνθέτης  Academy Award Nominee

The Boy in the Striped Pyjamas - Το Αγόρι Πίσω από το Συρματόπλεγμα (2008)Συνθέτης   

The Spiderwick Chronicles - Τα Χρονικά του Σπάιντεργουικ (2008)Συνθέτης   

The Life Before Her Eyes - Μπροστά στα Μάτια της (2007)Συνθέτης   

All the King`s Men - Ολοι οι Ανθρωποι του Βασιλιά (2006)Συνθέτης   

Apocalypto (2006)Συνθέτης   

Flightplan - Σχέδιο Πτήσης (2005)Συνθέτης   

The Chumscrubber - Σχέδιο Απαγωγής (2005)Συνθέτης   

The Legend of Zorro - Ο Θρύλος του Ζορό (2005)Συνθέτης   

The New World - Αγνωστος Κόσμος (2005)Συνθέτης   

Bobby Jones: Stroke of Genius - Η Ζωή Είναι Δική μου (2004)Συνθέτης   

The Forgotten - Η Εμμονή (2004)Συνθέτης   

Troy - Τροία (2004)Συνθέτης   

Beyond Borders - Πέρα από τα Σύνορα (2003)Συνθέτης   

House of Sand and Fog - Σπίτι από Αμμο και Ομίχλη (2003)Συνθέτης  Academy Award Nominee

Radio - Αγώνας για τη Νίκη (2003)Συνθέτης   

The Missing - Η Απαγωγή (2003)Συνθέτης   

The Four Feathers - Τα Τέσσερα Φτερά (2002)Συνθέτης   

Windtalkers - Ο Κώδικας των Ναβάχο (2002)Συνθέτης   

A Beautiful Mind - Ενας Υπέροχος Ανθρωπος (2001)Συνθέτης  Academy Award Nominee

Enemy at the Gates - Εχθρός Προ των Πυλών (2001)Συνθέτης   

Iris (2001)Συνθέτης   

How the Grinch Stole Christmas - Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων (2000)Συνθέτης   

The Perfect Storm - Καταιγίδα (2000)Συνθέτης   

Bicentennial Man - Ο Ανθρωπος των Δύο Αιώνων (1999)Συνθέτης   

Deep Impact - Ολέθρια Σύγκρουση (1998)Συνθέτης   

Mighty Joe Young - Ο Σπάνιος Τζο (1998)Συνθέτης   

The Mask of Zorro - Η Μάσκα του Ζορό (1998)Συνθέτης   

The Devil`s Own - Ο Τρομοκράτης (1997)Συνθέτης   

Titanic - Τιτανικός (1997)Συνθέτης ....τραγούδι My Heart Will Go OnAcademy Award Winner

"Συνθέτης ....δράμαAcademy Award Winner

Courage Under Fire - Το Τίμημα του Θάρρους (1996)Συνθέτης   

Ransom - Η Απαγωγή (1996)Συνθέτης   

To Gillian on Her 37th Birthday - Στην Γκίλιαν με Αγάπη (1996)Συνθέτης   

Apollo 13 - Απόλλων 13 (1995)Συνθέτης ....δράμαAcademy Award Nominee

Balto - Μπάλτο (1995)Συνθέτης   

Braveheart (1995)Συνθέτης ....δράμαAcademy Award Nominee

Casper - Κάσπερ, το Φαντασματάκι (1995)Συνθέτης   

Jade - Τζέιντ (1995)Συνθέτης   

Jumanji - Τζουμάντζι (1995)Συνθέτης   

Clear and Present Danger - Αμεσος Κίνδυνος (1994)Συνθέτης   

Legends of the Fall - Θρύλοι του Πάθους (1994)Συνθέτης   

The Pagemaster - Μεγάλο Ταξίδι στην Περιπέτεια (1994)Συνθέτης   

A Far Off Place - Κυνηγητό στη Μαύρη Ηπειρο (1993)Συνθέτης   

Bopha! - Παράλογη Εξουσία (1993)Συνθέτης   

House of Cards - Ακροβατώντας στη Σιωπή (1993)Συνθέτης   

Jack the Bear - Σχέσεις Αγάπης (1993)Συνθέτης   

Once Upon a Forest - Μια Φορά κι Εναν Καιρό στο Δάσος (1993)Συνθέτης   

Searching for Bobby Fischer - Αθώες Κινήσεις (1993)Συνθέτης   

Swing Kids - Τα Παιδιά του Σουίνγκ (1993)Συνθέτης   

The Man Without a Face - Ο Ανθρωπος Χωρίς Πρόσωπο (1993)Συνθέτης   

The Pelican Brief (1993)Συνθέτης   

Patriot Games - Παιχνίδια Ολέθρου (1992)Συνθέτης   

Sneakers - Οι Αθόρυβοι (1992)Συνθέτης   

Thunderheart - Η Καρδιά του Κεραυνού (1992)Συνθέτης   

Unlawful Entry - Απαγορευμένη Ελξη (1992)Συνθέτης   

An American Tail: Fievel Goes West - Αμέρικαν Στόρι: Ο Φίβελ στην Αγρια Δύση (1991)Συνθέτης   

Class Action - Δικαστική Πλάνη (1991)Συνθέτης   

Once Around - Ενας Γοητευτικός Σαραντάρης (1991)Συνθέτης   

The Rocketeer - Οι Περιπέτειες του Rocketeer (1991)Συνθέτης   

Another 48 Hrs. - Ακόμα 48 Ωρες (1990)Συνθέτης   

I Love You To Death - Σ`Αγαπώ Μέχρι Θανάτου (1990)Συνθέτης   

Dad - Ο Μπαμπάς μου κι Εγώ (1989)Συνθέτης   

Field of Dreams - Ο Ξυπόλητος Τζο (1989)Συνθέτης  Academy Award Nominee

Glory - Γκλόρι, ο Δρόμος για τη Δόξα (1989)Συνθέτης   

Honey, I Shrunk the Kids - Αγάπη μου, Συρρίκνωσα τα Παιδιά (1989)Συνθέτης   

In Country - Οργισμένα Χρόνια (1989)Συνθέτης   

Cocoon: The Return - Κοκούν, η Επιστροφή (1988)Συνθέτης   

Red Heat - Αποστολή Εκτός Εδρας (1988)Συνθέτης   

The Land Before Time - Η Γη Πριν Αρχίσει ο Χρόνος (1988)Συνθέτης   

Vibes - Μαθητευόμενοι Προφήτες (1988)Συνθέτης   

Willow - Γουίλοου, η Οργή των Θρύλων (1988)Συνθέτης   

*Batteries not Included - Το Θαύμα της 8ης Λεωφόρου (1987)Συνθέτης   

Project X - Μυστικός Πιλότος Χ (1987)Συνθέτης   

Aliens - Αλιενς, η Επιστροφή (1986)Συνθέτης  Academy Award Nominee

An American Tail - Αμέρικαν Στόρυ (1986)Συνθέτης ....τραγούδι Somewhere Out ThereAcademy Award Nominee

"Συνθέτης   

The Name of the Rose - Το Ονομα του Ρόδου (1986)Συνθέτης   

Cocoon - Κοκούν (1985)Συνθέτης   

Commando - Κομάντο (1985)Συνθέτης   

The Journey of Natty Gann - Το Ατελείωτο Ταξίδι (1985)Συνθέτης   

Volunteers - Εθελοντές (1985)Συνθέτης   

Star Trek III: The Search for Spock - Σταρ Τρεκ Νο 3: Αναζητώντας τον Μίστερ Σποκ (1984)Συνθέτης   

Gorky Park - Εγκλημα στο Γκόρκι Παρκ (1983)Συνθέτης   

Krull - Κρουλ (1983)Συνθέτης   

Testament - Η Διαθήκη (1983)Συνθέτης   

The Dresser - Ο Αμπιγιέρ (1983)Συνθέτης   

48 Hrs. - 48 Ωρες (1982)Συνθέτης   

Star Trek: The Wrath of Khan - Σταρ Τρεκ Νο 2: Η Οργή του Καν (1982)Ηθοποιός ....μέλος πληρώματος 

"Συνθέτης   

Deadly Blessing - Οι Ασυγκράτητοι (1981)Συνθέτης   

The Hand - Το Χέρι που Σκοτώνει (1981)Συνθέτης   

Wolfen - Λυκάνθρωποι (1981)Συνθέτης   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.