• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Hudson, Jennifer






- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 12 Σεπτεμβρίου 1981
- Τόπος Γέννησης: Chicago, Illinois, USA
- Ύψος: 175 cm.



- Φιλμογραφία:

Sandy Wexler (2017)Ηθοποιός ....Courtney Clarke 

Confirmation (2016)Ηθοποιός ....Angela Wright 

Sing - Τραγούδα! (2016)Ηθοποιός ....νεαρή Nana Noodleman (φωνή) 

Chi-Raq (2015)Ηθοποιός ....Irene 

Lullaby (2014)Ηθοποιός ....νοσοκόμα Carrie 

Black Nativity (2013)Ηθοποιός ....Naima Cobbs 

The Inevitable Defeat of Mister & Pete (2013)Ηθοποιός ....Gloria 

The Three Stooges - Το Τρίο Στούτζες: Η Ταινία (2012)Ηθοποιός ....αδελφή Rosemary 

Winnie (2011)Ηθοποιός ....Winnie Madikizela-Mandela 

Sex and the City (2008)Ηθοποιός ....Louise 

The Secret Life of Bees - Η Μυστική Ζωή των Μελισσών (2008)Ηθοποιός ....Rosaleen `July` Daise 

Winged Creatures - Ακροβάτες της Ζωής (2008)Ηθοποιός ....Kathy Archenault 

Dreamgirls (2006)Ηθοποιός ....Effie `Melody` WhiteAcademy Award Winner



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.