• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Huston, Danny






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 14 Μαϊου 1962
- Τόπος Γέννησης: Rome, Lazio, Italy
- Ύψος: 188 cm.



- Φιλμογραφία:

Game Night (2018)Ηθοποιός   

The Last Photograph (2017)Ηθοποιός ....Tom Hammond 

"Σκηνοθετης   

Wonder Woman (2017)Ηθοποιός ....στρατηγός Erich Ludendorff 

All I See Is You - Μόνο Εσένα Βλέπω (2016)Ηθοποιός ....Δρ Hughes 

Frankenstein (2015)Ηθοποιός ....Victor Frankenstein 

Big Eyes - Μεγάλα Μάτια (2014)Ηθοποιός ....Dick Nolan 

Libertador (2013)Ηθοποιός ....Torkington 

The Congress - Πέρα από το Ονειρο (2013)Ηθοποιός ....Jeff 

Hitchcock - Χίτσκοκ (2012)Ηθοποιός ....Whitfield Cook 

Stolen - Απαγωγή (2012)Ηθοποιός ....Tim Harlend 

Wrath of the Titans - Η Οργή των Τιτάνων (2012)Ηθοποιός ....Ποσειδώνας 

Clash of the Titans - Η Τιτανομαχία (2010)Ηθοποιός ....Ποσειδώνας 

Edge of Darkness - Στην Ακρη του Νήματος (2010)Ηθοποιός ....John `Jack` Bennett 

Made in Dagenham - Γυναίκες Ετοιμες για Ολα (2010)Ηθοποιός ....αφεντικό (φωνή) 

Robin Hood (2010)Ηθοποιός ....Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος 

The Conspirator - Υποπτη Συνωμοσίας (2010)Ηθοποιός ....Joseph Holt 

The Warrior`s Way - Ο Δρόμος του Πολεμιστή (2010)Ηθοποιός ....ο συνταγματάρχης 

You Don`t Know Jack - Δόκτωρ Θάνατος (2010)Ηθοποιός ....Geoffrey Fieger 

Boogie Woogie (2009)Ηθοποιός ....Art Spindle 

X-Men Origins: Wolverine - X-Men η Αρχή: Γούλβεριν (2009)Ηθοποιός ....William Stryker 

How to Lose Friends & Alienate People - Πώς να Χάσεις τους Φίλους σου (2008)Ηθοποιός ....Lawrence Maddox 

30 Days of Night - 30 Μέρες Νύχτα (2007)Ηθοποιός ....Marlow 

The Kingdom - Ζώνη Υψηλού Κινδύνου (2007)Ηθοποιός ....Gideon Young 

The Number 23 (2007)Ηθοποιός ....Isaac French / Δρ Miles Phoenix 

Children of Men - Τα Παιδιά των Ανθρώπων (2006)Ηθοποιός ....Nigel 

Marie Antoinette - Μαρία Αντουανέτα (2006)Ηθοποιός ....αυτοκράτορας Joseph II 

The Constant Gardener - Ο Επίμονος Κηπουρός (2005)Ηθοποιός ....Sandy Woodrow 

The Proposition - Παράνομη Δικαιοσύνη (2005)Ηθοποιός ....Arthur Burns 

Birth - Γέννηση (2004)Ηθοποιός ....Joseph 

Silver City - Ψήφισε... Πιλάγκερ Δαγκωτό! (2004)Ηθοποιός ....Danny O`Brien 

The Aviator - Ιπτάμενος Κροίσος (2004)Ηθοποιός ....Jack Frye 

21 Grams - 21 Γραμμάρια (2003)Ηθοποιός ....Michael 

Eden - Η Γη της Επαγγελίας (2001)Ηθοποιός ....Kalman 

Hotel (2001)Ηθοποιός ....διευθυντής ξενοδοχείου 

Ivansxtc - Μια Δεύτερη Ευκαιρία (2000)Ηθοποιός ....Ivan Beckman 

Timecode (2000)Ηθοποιός ....Randy 

Susan`s Plan - Η Εκδίκηση της Σούζαν (1998)Ηθοποιός ....τζογαδόρος 

Anna Karenina - Αννα Καρένινα (1997)Ηθοποιός ....πρίγκιπας Stepan Arkadyevitch Oblonsky 

Leaving Las Vegas - Αφήνοντας το Λας Βέγκας (1995)Ηθοποιός ....μπάρμαν 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.