• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Hutman, Jon






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

The Mummy - Η Μούμια (2017)Σχεδιαστής Παραγωγής   

By the Sea - Δίπλα στη Θάλασσα (2015)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Need for Speed (2014)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Unbroken - Αλύγιστος (2014)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Rock of Ages (2012)Σχεδιαστής Παραγωγής   

In the Land of Blood and Honey (2011)Σχεδιαστής Παραγωγής   

The Tourist (2010)Σχεδιαστής Παραγωγής   

It`s Complicated - Είναι Μπερδεμένο (2009)Σχεδιαστής Παραγωγής   

My Sister`s Keeper - Η Αδελφή μου κι Εγώ (2009)Σχεδιαστής Παραγωγής   

The Time Traveler`s Wife - Η Γυναίκα του Ταξιδευτή (2009)Σχεδιαστής Παραγωγής   

The Holiday (2006)Σχεδιαστής Παραγωγής   

The Interpreter - Η Διερμηνέας (2005)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Dreamcatcher - Ονειροπαγίδα (2003)Σχεδιαστής Παραγωγής   

"Παραγωγός   

Something`s Gotta Give - Κάλλιο Αργά Παρά... Αργότερα (2003)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Coyote Ugly - Το Μπαρ των Ονείρων (2000)Σχεδιαστής Παραγωγής   

What Women Want - Αυτό που Θέλουν οι Γυναίκες (2000)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Mumford - Μάμφορντ (1999)Σχεδιαστής Παραγωγής   

"Παραγωγός   

The Horse Whisperer - Ο Γητευτής των Αλόγων (1998)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Lolita - Λολίτα (1997)Σχεδιαστής Παραγωγής   

French Kiss (1995)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Nell - Νελ (1994)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Quiz Show (1994)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Flesh and Bone - Κληρονομιά ενός Εγκλήματος (1993)Σχεδιαστής Παραγωγής   

A River Runs Through It - Το Ποτάμι Κυλά Ανάμεσά μας (1992)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Trespass - Οι Αρπαγες (1992)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Little Man Tate - Ο Μικρός Κος Τέιτ (1991)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Taking Care of Business - Filofax (1990)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Heathers - Φονικό Πάθος (1989)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Siesta - Ριψοκίνδυνοι Δεσμοί (1987)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

Wanted: Dead or Alive - Καταζητείται: Ζωντανός ή Νεκρός (1987)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

The Hotel New Hampshire - Η Πρώτη Φορά είναι η Καλύτερη (1984)Ηθοποιός ....ρεπόρτερ 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.