• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Ivernel, Francois






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Enemy - Ο Ανθρωπος Αντίγραφο (2013)Παραγωγός   

Mandela: Long Walk to Freedom - Μαντέλα: Ο Δρόμος προς την Ελευθερία (2013)Παραγωγός   

Philomena (2013)Παραγωγός   

The Iron Lady - Η Σιδηρά Κυρία (2011)Παραγωγός   

127 Hours - 127 Ωρες (2010)Παραγωγός   

Africa United (2010)Παραγωγός   

Bright Star (2009)Παραγωγός   

Cheri (2009)Παραγωγός   

Five Minutes of Heaven - 5 Λεπτά Πριν τον Παράδεισο (2009)Παραγωγός   

The Descent: Part 2 - Η Κάθοδος 2 (2009)Παραγωγός   

Linha de Passe - Οριακή Γραμμή (2008)Παραγωγός   

Slumdog Millionaire (2008)Παραγωγός   

The Duchess - Η Δούκισσα (2008)Παραγωγός   

Outlaw - Εκδικητές Εκτός Νόμου (2007)Παραγωγός   

Big Nothing - Πολύ Κακό για... Τίποτα (2006)Παραγωγός   

Doogal (2006)Παραγωγός   

The Queen - Η Βασίλισσα (2006)Παραγωγός   

Breakfast on Pluto (2005)Παραγωγός   

Mrs Henderson Presents - Η Κυρία Χέντερσον Παρουσιάζει (2005)Παραγωγός   

Bride & Prejudice - Περί Γάμου & Προκατάληψης (2004)Παραγωγός   

Dear Frankie - Αγαπητέ Φράνκι (2004)Παραγωγός   

Enduring Love - Αρκεί να Αντέξει η Αγάπη (2004)Παραγωγός   

Millions - Εκατομμύρια (2004)Παραγωγός   

Girl with a Pearl Earring - Το Κορίτσι με το Μαργαριταρένιο Σκουλαρίκι (2003)Παραγωγός   

In the Cut - Η Σκοτεινή Πλευρά του Πάθους (2003)Παραγωγός   

Max (2002)Παραγωγός   

The Abduction Club - Κλέφτες Γυναικών (2002)Παραγωγός   

Thunderpants - Ο Αστραποκλανιάρης (2002)Παραγωγός   

L`Anglaise et le Duc - Η Αγγλίδα και ο Δούκας (2001)Παραγωγός   

The Hole - Η Τρύπα (2001)Παραγωγός   

Boesman and Lena - Μποσμάν και Λένα (2000)Παραγωγός   

Lolita - Λολίτα (1997)Διευθυντής Παραγωγής   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.