• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

James, Hawthorne



- Πραγματικό Όνομα:

James Hawthorne


- Φύλο: Aνδρας
- Τόπος Γέννησης: Chicago, Illinois, USA





- Φιλμογραφία:

Amistad (1997)Ηθοποιός ....μάγειρας 

Heaven`s Prisoners - Φυλακισμένοι στον Παράδεισο (1996)Ηθοποιός ....Victor Romero 

Se7en (1995)Ηθοποιός ....George 

Speed (1994)Ηθοποιός ....Sam 

The Doors (1991)Ηθοποιός ....Chuck Vincent 

Patty Hearst - Πάτι (1988)Ηθοποιός ....μουσουλμάνος 

The Color Purple - Το Πορφυρό Χρώμα (1985)Ηθοποιός ....θαμώνας μπαρ 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.