• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Johnson, Broderick






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Blade Runner 2049 (2017)Παραγωγός   

Father Figures - Μπάσταρδοι (2017)Παραγωγός   

Point Break (2015)Παραγωγός   

Dolphin Tale 2 (2014)Παραγωγός   

The Good Lie - Ενα Γενναίο Ψέμα (2014)Παραγωγός   

Transcendence - Κυριαρχία (2014)Παραγωγός   

Beautiful Creatures - Ομορφα Πλάσματα (2013)Παραγωγός   

Prisoners (2013)Παραγωγός   

Chernobyl Diaries - Τα Ημερολόγια του Τσερνομπίλ (2012)Παραγωγός   

Joyful Noise - Γκρίνια Μετά Μουσικής (2012)Παραγωγός   

Dolphin Tale (2011)Παραγωγός   

Something Borrowed - Φιλίες & Ερωτες (2011)Παραγωγός   

Lottery Ticket - Ο Πρώτος Λαχνός (2010)Παραγωγός   

The Book of Eli - Ο Εκλεκτός (2010)Παραγωγός   

The Blind Side - Μια Σχέση Στοργής (2009)Παραγωγός  Academy Award Nominee

One Missed Call - Ο Ηχος του Θανάτου (2008)Παραγωγός   

The Sisterhood of the Traveling Pants 2 - Ενα Μπλου Τζιν για Τέσσερις Νο 2 (2008)Παραγωγός   

P.S. I Love You - Υ.Γ. Σ`Αγαπώ (2007)Παραγωγός   

Racing Stripes - Στράιπς, ο Πρωταθλητής (2005)Παραγωγός   

The Sisterhood of the Traveling Pants - Ενα Μπλου Τζιν για Τέσσερις (2005)Παραγωγός   

Chasing Liberty - Η Κόρη του Προέδρου (2004)Παραγωγός   

Love Don`t Cost a Thing - Η Αγάπη Δεν Κοστίζει Τίποτα (2003)Παραγωγός   

Insomnia (2002)Παραγωγός   

The Affair of the Necklace - Επιχείρηση Περιδέραιο (2001)Παραγωγός   

Dude, Where`s My Car? - Μεγάλε, Τι Κάναμε Χθες Βράδυ; (2000)Παραγωγός   

My Dog Skip - Ο Τετράποδος Φίλος μου (2000)Παραγωγός   

Lost & Found - Στους Δύο ο... Τρίτος Δεν Χωρεί (1999)Παραγωγός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.