• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Johnson, Mark






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Downsizing - Μικρόκοσμος (2017)Παραγωγός   

Logan Lucky (2017)Παραγωγός   

Secret in Their Eyes - Το Μυστικό στα Μάτια τους (2015)Παραγωγός   

Aloft (2014)Παραγωγός   

Last Weekend (2014)Παραγωγός   

Bless Me, Ultima (2013)Παραγωγός   

Not Fade Away (2012)Παραγωγός   

Won`t Back Down (2012)Παραγωγός   

Don`t Be Afraid of the Dark - Μη Φοβάσαι το Σκοτάδι (2010)Παραγωγός   

Flying Lessons (2010)Παραγωγός   

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader - Το Χρονικό της Νάρνια: Ο Ταξιδιώτης της Αυγής (2010)Παραγωγός   

My Sister`s Keeper - Η Αδελφή μου κι Εγώ (2009)Ηθοποιός ....θείος Pervis 

"Παραγωγός   

Ballast - Το Ερμα (2008)Παραγωγός   

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian - Το Χρονικό της Νάρνια: Ο Πρίγκιπας Κάσπιαν (2008)Παραγωγός   

Shooter - Ο Εκτελεστής (2007)Παραγωγός   

The Hunting Party - Εγκληματίας Πολέμου (2007)Παραγωγός   

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe - Το Χρονικό της Νάρνια: Το Λιοντάρι, η Μάγισσα και η Ντουλάπα (2005)Παραγωγός   

The Wendell Baker Story - Κατάδικος του Ερωτα (2005)Παραγωγός   

The Alamo - Το Αλαμο (2004)Παραγωγός   

The Notebook - Το Ημερολόγιο (2004)Ηθοποιός ....φωτογράφος 

"Παραγωγός   

Dragonfly - Μήνυμα Σιωπής (2002)Παραγωγός   

Moonlight Mile - Πικρά Φεγγάρια (2002)Παραγωγός   

The Banger Sisters (2002)Παραγωγός   

The Rookie - Κατακτώντας το Ονειρο (2002)Παραγωγός   

An Everlasting Piece - Η Περούκα του Τρομοκράτη (2000)Παραγωγός   

My Dog Skip - Ο Τετράποδος Φίλος μου (2000)Παραγωγός   

What Lies Beneath - Ενοχο Μυστικό (2000)Παραγωγός   

Galaxy Quest (1999)Παραγωγός   

The Astronaut`s Wife - Η Γυναίκα του Αστροναύτη (1999)Παραγωγός   

Home Fries - Σπιτικές Τηγανητές Πατάτες (1998)Παραγωγός   

Donnie Brasco - Ντόνι Μπράσκο (1997)Παραγωγός   

A Little Princess - Η Μικρή Πριγκίπισσα (1995)Παραγωγός   

Jimmy Hollywood - Τζίμι Χόλιγουντ (1994)Παραγωγός   

A Perfect World - Ενας Τέλειος Κόσμος (1993)Παραγωγός   

Toys - Παιχνίδια (1992)Παραγωγός   

Bugsy (1991)Παραγωγός  Academy Award Nominee

Kafka - Κάφκα (1991)Παραγωγός   

Avalon - Αβαλον (1990)Παραγωγός   

Rain Man - Ο Ανθρωπος της Βροχής (1988)Παραγωγός  Academy Award Winner

Good Morning, Vietnam - Καλημέρα, Βιετνάμ (1987)Ηθοποιός ....Κος Sloan 

"Παραγωγός   

Tin Men - Οι Καβγατζήδες (1987)Παραγωγός   

Young Sherlock Holmes - Η Πυραμίδα του Φόβου (1985)Παραγωγός   

The Natural - Ο Καλύτερος (1984)Παραγωγός   

Diner - Μια Απίθανη Τρελοπαρέα (1982)Παραγωγός   

Escape from Alcatraz - Απόδραση από το Αλκατράζ (1979)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Movie Movie - Ζήτω ο Κινηματογράφος (1978)Βοηθός Σκηνοθέτη   

The Brink`s Job - Οι Αετονύχηδες του Μπρινκς (1978)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Sorcerer - Το Μεροκάματο του Φόβου (1977)Βοηθός Σκηνοθέτη   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.