• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Judd, Ashley



- Πραγματικό Όνομα:

Ashley Tyler Ciminella


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 19 Απριλίου 1968
- Τόπος Γέννησης: Granada Hills, California, USA
- Ύψος: 170 cm.



- Φιλμογραφία:

Allegiant - Η Τριλογία της Απόκλισης: Αφοσίωση (2016)Ηθοποιός ....Natalie Prior 

Barry (2016)Ηθοποιός ....Ann Dunham 

Good Kids (2016)Ηθοποιός ....Gabby 

Insurgent - Η Τριλογία της Απόκλισης: Ανταρσία (2015)Ηθοποιός ....Natalie Prior 

Big Stone Gap (2014)Ηθοποιός ....Ave Maria Mulligan 

Divergent - Η Τριλογία της Απόκλισης: Οι Διαφορετικοί (2014)Ηθοποιός ....Natalie Prior 

Dolphin Tale 2 (2014)Ηθοποιός ....Lorraine Nelson 

The Identical (2014)Ηθοποιός ....Louise Wade 

Olympus Has Fallen - Ο Ολυμπος Επεσε (2013)Ηθοποιός ....Margaret Asher 

Dolphin Tale (2011)Ηθοποιός ....Lorraine Nelson 

Flypaper - Ανάμεσα σε Δύο Ληστείες (2011)Ηθοποιός ....Kaitlin 

Tooth Fairy - Ο Νεράιδος (2010)Ηθοποιός ....Carly Harris 

Crossing Over - Παράνομες Πράξεις (2009)Ηθοποιός ....Denise Frankel 

Call + Response (2008)Ηθοποιός ....η ίδια 

Bug - Το Μικρόβιο του Φόβου (2006)Ηθοποιός ....Agnes White 

De-Lovely (2004)Ηθοποιός ....Linda Lee Thomas-Porter 

Twisted - Στη Σκιά του Δολοφόνου (2004)Ηθοποιός ....Jessica Shepard 

Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood - Εξομολογήσεις Γυναικών (2002)Ηθοποιός ....Viviane Joan `Vivi` Abbott-Walker (νεαρή) 

Frida - Φρίντα (2002)Ηθοποιός ....Tina Modotti 

High Crimes - Υψηλά Εγκλήματα (2002)Ηθοποιός ....Claire Kubik 

Someone Like You... - Ζητείται Πιστό Αρσενικό (2001)Ηθοποιός ....Jane Goodale 

Where the Heart Is - Αγγιγμα Καρδιάς (2000)Ηθοποιός ....Lexie Coop 

Double Jeopardy - Διπλός Κίνδυνος (1999)Ηθοποιός ....Elizabeth `Libby` Parsons 

Simon Birch - Σάιμον: Ενα Μικρό Θαύμα (1998)Ηθοποιός ....Rebecca Wenteworth 

Kiss the Girls - Φιλιά που Σκοτώνουν (1997)Ηθοποιός ....Δρ Kate McTiernan 

A Time to Kill - Η Ετυμηγορία (1996)Ηθοποιός ....Carla Brigance 

Heat - Ενταση (1995)Ηθοποιός ....Charlene Shiherlis 

Smoke - Καπνός (1995)Ηθοποιός ....Felicity 

The Passion of Darkly Noon - Το Πάθος του Ντάρκλι Νουν (1995)Ηθοποιός ....Callie 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.