• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Kaczmarek, Jane



- Πραγματικό Όνομα:

Jane Frances Kaczmarek


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 21 Δεκεμβρίου 1955
- Τόπος Γέννησης: Milwaukee, Wisconsin, USA
- Ύψος: 169 cm.



- Φιλμογραφία:

CHiPs (2017)Ηθοποιός ....Jane Lindel 

Wolves at the Door - Προσοχή Κίνδυνος (2016)Ηθοποιός ....Mary 

Lost on Purpose (2013)Ηθοποιός ....Elizabeth `Liz` James 

Pleasantville (1998)Ηθοποιός ....Κα Wagner 

The Chamber - Ο Θάλαμος (1996)Ηθοποιός ....Δρ Anne Biddows 

D.O.A. - Κυνηγώντας το Δολοφόνο μου (1988)Ηθοποιός ....Gail Cornell 

Vice Versa - Ο Μικρομεγάλος (1988)Ηθοποιός ....Robyn Seymour 

The Heavenly Kid - Φάντομ Κιντ (1985)Ηθοποιός ....Emily Barnes 

Falling in Love - Μια Αγάπη Γεννιέται (1984)Ηθοποιός ....Ann Raftis 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.