• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Katic, Stana



- Πραγματικό Όνομα:

Stana Jacqueline Katic


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 26 Απριλίου 1978
- Τόπος Γέννησης: Hamilton, Ontario, Canada
- Ύψος: 175 cm.



- Φιλμογραφία:

Big Sur (2013)Ηθοποιός ....Lenore Kandel 

CBGB (2013)Ηθοποιός ....Genya Ravan 

The Double (2011)Ηθοποιός ....Amber 

Quantum of Solace (2008)Ηθοποιός ....Corrine Veneau 

The Spirit (2008)Ηθοποιός ....Morgenstern 

Feast of Love - Πάνω απ`Ολα ο Ερωτας (2007)Ηθοποιός ....Jenny 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.