• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Keach, Stacy



- Πραγματικό Όνομα:

Walter Stacy Keach Jr.


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 02 Ιουνίου 1941
- Τόπος Γέννησης: Savannah, Georgia, USA
- Ύψος: 182 cm.
- Σύζυγος: Tomassi, Malgosia


- Φιλμογραφία:

Gotti (2018)Ηθοποιός ....Neil Dellacroce 

Cell - Το Κινητό (2016)Ηθοποιός ....Charles Ardai 

Gold (2016)Ηθοποιός ....Clive Coleman 

Truth - Η Αλήθεια (2015)Ηθοποιός ....Bill Burkett 

If I Stay - Αν Μείνω (2014)Ηθοποιός ....ο παππούς 

Planes: Fire & Rescue - Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες (2014)Ηθοποιός ....Skipper Riley (φωνή) 

Sin City: A Dame to Kill For - Αμαρτωλή Πόλη: Η Κυρία Θέλει Φόνο (2014)Ηθοποιός ....Wallenquist 

Nebraska (2013)Ηθοποιός ....Ed Pegram 

Planes - Αεροπλάνα (2013)Ηθοποιός ....Skipper Riley (φωνή) 

The Bourne Legacy - Η Κληρονομιά του Μπορν (2012)Ηθοποιός ....Mark Turso 

Machete (2010)Ηθοποιός ....Doc Franklin 

Sammy`s Avonturen: De Geheime Doorgang - Οι Περιπέτειες του Σάμμυ: Το Μυστικό Πέρασμα (2010)Ηθοποιός ....(φωνή) 

W. (2008)Ηθοποιός ....αιδεσιμότατος Earle Hudd 

Honeydripper (2007)Ηθοποιός ....σερίφης 

Militia - Συνωμότες (2000)Ηθοποιός ....Montgomery 

American History X - Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας (1998)Ηθοποιός ....Cameron Alexander 

Escape from L.A. - Απόδραση από το Λος Αντζελες (1996)Ηθοποιός ....Malloy 

Batman: Mask of the Phantasm - Μπάτμαν: Η Μάσκα του Φαντάσματος (1993)Ηθοποιός ....Phantasm/Carl Beaumont (φωνή) 

The Long Riders - Οι Καβαλάρηδες με τη Μεγάλη Σκιά (1980)Ηθοποιός ....Frank James 

"Παραγωγός   

"Σεναριογράφος   

The Ninth Configuration - Ο Ενατος Σχηματισμός (1980)Ηθοποιός ....συνταγματάρχης Vincent Kane 

Jesus of Nazareth - Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ (1977)Ηθοποιός ....Βαραββάς 

The Duellists - Οι Μονομάχοι (1977)Ηθοποιός ....αφηγητής (φωνή) 

Fat City - Βρώμικη Πόλη (1972)Ηθοποιός ....Tully 

The Life and Times of Judge Roy Bean - Ο Δικαστής (1972)Ηθοποιός ....Bad Bob 

Brewster McCloud - Ιπτάμενη Τρέλα (1970)Ηθοποιός ....Abraham Wright 

The Heart Is a Lonely Hunter - Ο Πόνος της Σιωπής (1968)Ηθοποιός ....Blount 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.