• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Kilmer, Val



- Πραγματικό Όνομα:

Val Edward Kilmer


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 31 Δεκεμβρίου 1959
- Τόπος Γέννησης: Los Angeles, California, USA
- Ύψος: 182 cm.



- Φιλμογραφία:

Song to Song (2017)Ηθοποιός ....Duane 

The Snowman - Ο Χιονάνθρωπος (2017)Ηθοποιός ....Gert Rafto 

Palo Alto (2013)Ηθοποιός ....Stewart 

Planes - Αεροπλάνα (2013)Ηθοποιός ....Bravo (φωνή) 

Standing Up (2013)Ηθοποιός ....υπαστυνόμος Hofstadder 

Breathless - Νεκρός Κατά Λάθος (2012)Ηθοποιός ....Dale 

5 Days of War - 5 Μέρες Πολέμου (2011)Ηθοποιός ....`Dutchman` 

Blood Out - Εκδίκηση με Αίμα (2011)Ηθοποιός ....Arturo 

Kill the Irishman - Ο Αντρας που η Μαφία δεν Μπορούσε να Σκοτώσει (2011)Ηθοποιός ....Joe Manditski 

Twixt - Παραισθήσεις (2011)Ηθοποιός ....Hall Baltimore 

Gun (2010)Ηθοποιός ....Angel 

MacGruber - Chief Mac Gruber... Εν Δράση (2010)Ηθοποιός ....Dieter Von Cunth 

Provinces of Night - Χαμένη Ζωή (2010)Ηθοποιός ....Warren Bloodworth 

American Cowslip (2009)Ηθοποιός ....Todd Inglebrink 

Streets of Blood - Ματωμένοι Δρόμοι (2009)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Andy Deveraux 

The Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans - Διαφθορά στη Νέα Ορλεάνη (2009)Ηθοποιός ....Stevie Pruit 

Conspiracy - Η Συνωμοσία (2008)Ηθοποιός ....William `Spooky` MacPherson 

Delgo (2008)Ηθοποιός ....Bogardus (φωνή) 

Felon - Ο Κατάδικος (2008)Ηθοποιός ....John Smith 

The Love Guru - Ο Γκουρού του Ερωτα (2008)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

10th & Wolf - Το Καρφί (2006)Ηθοποιός ....Murtha 

Deja Vu - Deja Vu: 4 Ημέρες, 6 Ωρες Πίσω (2006)Ηθοποιός ....πράκτορας Paul Pryzwarra 

Summer Love - Μια Αγάπη για το Καλοκαίρι (2006)Ηθοποιός ....ο καταζητούμενος 

Kiss Kiss Bang Bang - Φιλιά και Σφαίρες (2005)Ηθοποιός ....Gay Perry 

Alexander - Αλέξανδρος (2004)Ηθοποιός ....βασιλιάς Φίλιππος 

George and the Dragon - Ο Σταυροφόρος Ιππότης (2004)Ηθοποιός ....El Cabillo 

Mindhunters - Το Κυνήγι του Δολοφόνου (2004)Ηθοποιός ....Jake Harris 

Spartan - Ο Σπαρτιάτης (2004)Ηθοποιός ....Robert Scott 

Masked and Anonymous - Η Μάσκα του Ανώνυμου (2003)Ηθοποιός ....θηριοδαμαστής 

The Missing - Η Απαγωγή (2003)Ηθοποιός ....Jim Ducharme 

Wonderland - Αγριες Νύχτες (2003)Ηθοποιός ....John Holmes 

The Salton Sea - Κύματα Οργής (2002)Ηθοποιός ....Danny Parker/Tom Van Allen 

Pollock - Pollock, ο Ασυμβίβαστος (2000)Ηθοποιός ....Willem de Kooning 

Red Planet - Κόκκινος Πλανήτης (2000)Ηθοποιός ....Robby Gallagher 

At First Sight - Με την Πρώτη Ματιά (1999)Ηθοποιός ....Virgil Adamson 

The Prince of Egypt - Ο Πρίγκιπας της Αιγύπτου (1998)Ηθοποιός ....Μωυσής / Θεός (φωνή) 

The Saint - Ο Αγιος (1997)Ηθοποιός ....Simon Templar 

The Ghost and the Darkness - Σκιά Μέσα στο Σκοτάδι (1996)Ηθοποιός ....αντισυνταγματάρχης John Henry Patterson 

The Island of Dr. Moreau - Το Νησί του Δρ. Μορώ (1996)Ηθοποιός ....Δρ Montgomery 

Batman Forever - Μπάτμαν για Πάντα (1995)Ηθοποιός ....Bruce Wayne/Batman 

Heat - Ενταση (1995)Ηθοποιός ....Chris Shiherlis 

The Real McCoy - Ξανθιά & Επικίνδυνη (1993)Ηθοποιός ....J.T. Barker 

Tombstone - Σύγκρουση στον Πράσινο Βάλτο (1993)Ηθοποιός ....Doc Holliday 

True Romance - Ιλιγγιώδης Ερωτας (1993)Ηθοποιός ....Elvis 

Thunderheart - Η Καρδιά του Κεραυνού (1992)Ηθοποιός ....Ray Levoi 

The Doors (1991)Ηθοποιός ....Jim Morrison 

Kill Me Again - Σκότωσε με Ξανά (1989)Ηθοποιός ....Jack Andrews 

Willow - Γουίλοου, η Οργή των Θρύλων (1988)Ηθοποιός ....Madmartigan 

Top Gun - Τοπ Γκαν (1986)Ηθοποιός ....Tom `Iceman` Kazansky 

Top Secret! - Ακρως... Τρελό και Απόρρητο (1984)Ηθοποιός ....Nick Rivers 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.