• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Klotz, Joe



- Πραγματικό Όνομα:

Jospeh Klotz


- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

The Yellow Birds (2017)Μοντάζ   

The Choice (2016)Μοντάζ   

Stockholm, Pennsylvania (2015)Μοντάζ   

The Butler - Ο Μπάτλερ (2013)Μοντάζ   

The Paperboy (2012)Μοντάζ   

Violet & Daisy (2011)Μοντάζ   

Rabbit Hole - Απώλεια (2010)Μοντάζ   

Precious - Μονάκριβη (2009)Μοντάζ  Academy Award Nominee

The Winning Season - Οι Πρωταθλήτριες (2009)Μοντάζ   

Choke (2008)Μοντάζ   

Grace is Gone - Οταν Εφυγε η Γκρέις (2007)Μοντάζ   

Junebug - Μια Ξένη Ανάμεσα μας (2005)Μοντάζ   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.