• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Koaho, Mpho






- Φύλο: Aνδρας
- Τόπος Γέννησης: Toronto, Ontario, Canada





- Φιλμογραφία:

Black or White - Μαύρο ή Λευκό (2014)Ηθοποιός ....Duvan Araga 

Saw VI (2009)Ηθοποιός ....Timothy Young 

Blindness - Περί Τυφλότητος (2008)Ηθοποιός ....βοηθός φαρμακοποιού 

It`s a Boy Girl Thing - Ερωτικές Αναποδιές (2006)Ηθοποιός ....Horse 

Saw III - Σε Βλέπω ΙΙΙ (2006)Ηθοποιός ....Timothy Young 

Four Brothers (2005)Ηθοποιός ....αρχηγός συμμορίας 

Get Rich or Die Tryin` (2005)Ηθοποιός ....Junebug 

Haven - Το Καταφύγιο (2004)Ηθοποιός ....Kimo 

The Salton Sea - Κύματα Οργής (2002)Ηθοποιός ....έμπορος όπλων 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.