• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Landau, Martin






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 20 Ιουνίου 1928
- Τόπος Γέννησης: Brooklyn, New York, USA
- Hμερομηνία Θανάτου: 15 Ιουλίου 2017
- Ύψος: 188 cm.


- Φιλμογραφία:

Entourage (2015)Ηθοποιός ....Bob Ryan 

Remember - Γράμμα από το Παρελθόν (2015)Ηθοποιός ....Max Rosenbaum 

Frankenweenie (2012)Ηθοποιός ....Κος Rzykruski (φωνή) 

Woody Allen: A Documentary (2012)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

9 (2009)Ηθοποιός ....2 (φωνή) 

City of Ember - Απόδραση από τη Χαμένη Πόλη (2008)Ηθοποιός ....Sul 

Lovely, Still (2008)Ηθοποιός ....Robert Malone 

Hollywood Homicide - Οι Μπάτσοι του Χόλιγουντ (2003)Ηθοποιός ....Jerry Duran 

The Majestic - Κινηματογράφος Majestic (2001)Ηθοποιός ....Harry Trimble 

Edtv - Ed TV (1999)Ηθοποιός ....Al 

Sleepy Hollow - Ο Μύθος του Ακέφαλου Καβαλάρη (1999)Ηθοποιός ....Peter Van Garrett 

Rounders - Οι Παίκτες (1998)Ηθοποιός ....Abe Petrovsky 

The X Files - The X Files: Η Ταινία-Πολεμώντας το Αύριο (1998)Ηθοποιός ....Δρ Alvin Kurtzweil 

The Long Way Home (1997)Ηθοποιός ....(φωνή) 

City Hall (1996)Ηθοποιός ....δικαστής Walter Stern 

The Adventures of Pinocchio - Οι Περιπέτειες του Πινόκιο (1996)Ηθοποιός ....Geppetto 

Ed Wood - Εντ Γουντ (1994)Ηθοποιός ....Bela LugosiAcademy Award Winner

Intersection - Διασταύρωση (1994)Ηθοποιός ....Neal 

Sliver (1993)Ηθοποιός ....Alex Parsons 

Mistress (1992)Ηθοποιός ....Jack Roth 

Crimes and Misdemeanors - Απιστίες και Αμαρτίες (1989)Ηθοποιός ....Judah RosenthalAcademy Award Nominee

Tucker: The Man and His Dream - Τάκερ: Ο Ανθρωπος και το Ονειρο του (1988)Ηθοποιός ....Abe KaratzAcademy Award Nominee

Meteor - Μέτεορ (1979)Ηθοποιός ....υποστράτηγος Adlon 

Nevada Smith - Νεβάδα Σμιθ (1966)Ηθοποιός ....Jesse Coe 

The Greatest Story Ever Told - Η Ωραιότερη Ιστορία του Κόσμου (1965)Ηθοποιός ....Καϊάφας 

Cleopatra - Κλεοπάτρα (1963)Ηθοποιός ....Rufio 

North by Northwest - Στη Σκιά των Τεσσάρων Γιγάντων (1959)Ηθοποιός ....Leonard 

Pork Chop Hill - Ουδέν Νεότερο από το Μέτωπο Χ (1959)Ηθοποιός ....υπολοχαγός Marshall 

The Gazebo - Ο Εκβιαστής των Γυμνών Μοντέλων (1959)Ηθοποιός ....δούκας A. Wellington Broos 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.