• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22288
  • Αριθμός συν/τών: 759743
  • Πρόγραμμα 249 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Langella, Frank



- Πραγματικό Όνομα:

Frank A. Langella Jr.


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 01 Ιανουαρίου 1938
- Τόπος Γέννησης: Bayonne, New Jersey, USA
- Ύψος: 193 cm.



- Φιλμογραφία:

All the Way - Εως το Τέλος (2016)Ηθοποιός ....Richard Russell, Jr. 

Captain Fantastic (2016)Ηθοποιός ....Jack 

Youth in Oregon (2016)Ηθοποιός ....Raymond Engersol 

The Driftless Area - Αδιέξοδοι Δρόμοι (2015)Ηθοποιός ....Tim Geer 

5 to 7 - Σχέση 5 με 7 (2014)Ηθοποιός ....Sam Bloom 

Draft Day - Η Μεγάλη Μέρα (2014)Ηθοποιός ....Anthony Molina 

Grace of Monaco - Γκρέις του Μονακό (2014)Ηθοποιός ....πάτερ Francis Tucker 

Muppets Most Wanted - Τα Μάππετς Καταζητούνται (2014)Ηθοποιός ....εφημέριος 

Noah - Νώε (2014)Ηθοποιός ....Og (φωνή) 

Parts Per Billion (2014)Ηθοποιός ....Andy 

The Prophet (2014)Ηθοποιός ....Pasha (φωνή) 

Muhammad Ali`s Greatest Fight (2013)Ηθοποιός ....Warren E. Burger 

Robot & Frank - Ο Φρανκ και το Ρομπότ (2012)Ηθοποιός ....Frank 

The Time Being (2012)Ηθοποιός ....Warner Dax 

Unknown - Ο Αγνωστος (2011)Ηθοποιός ....Rodney Cole 

All Good Things - Μοιραία Σχέση (2010)Ηθοποιός ....Sanford Marks 

Wall Street: Money Never Sleeps - Γουόλ Στριτ: Το Χρήμα Ποτέ Δεν Πεθαίνει (2010)Ηθοποιός ....Lewis Zabel 

The Box - Το Κουτί (2009)Ηθοποιός ....Arlington Steward 

Frost/Nixon - Frost/Nixon: Η Αναμέτρηση (2008)Ηθοποιός ....Richard NixonAcademy Award Nominee

The Tale of Despereaux - Η Ιστορία του Ντεσπερό (2008)Ηθοποιός ....δήμαρχος (φωνή) 

Starting Out in the Evening (2007)Ηθοποιός ....Leonard Schiller 

Superman Returns - Superman: Η Επιστροφή (2006)Ηθοποιός ....Perry White 

Back in the Day - Οι Γκάνγκστερ (2005)Ηθοποιός ....αστυνόμος Hudson 

Good Night, and Good Luck. - Καληνύχτα, και Καλή Τύχη (2005)Ηθοποιός ....William Paley 

House of D - Η Συμφιλίωση (2004)Ηθοποιός ....αιδεσιμότατος Duncan 

Sweet November - Γλυκός Νοέμβρης (2001)Ηθοποιός ....Edgar Price 

Stardom (2000)Ηθοποιός ....Blaine De Castillon 

The Ninth Gate - Η Ενατη Πύλη (1999)Ηθοποιός ....Boris Balkan 

Small Soldiers - Μικροί Στρατιώτες (1998)Ηθοποιός ....Archer (φωνή) 

Lolita - Λολίτα (1997)Ηθοποιός ....Clare Quilty 

Bad Company - Εταιρία Θανάτου (1995)Ηθοποιός ....Vic Grimes 

Cutthroat Island - Το Νησί των Κουρσάρων (1995)Ηθοποιός ....Dawg Brown 

Junior - Τζούνιορ (1994)Ηθοποιός ....Δρ Noah Banes 

Body of Evidence - Ενοχο Κορμί (1993)Ηθοποιός ....Jeffrey Roston 

Dave - Ντέιβ: Πρόεδρος για μια Μέρα (1993)Ηθοποιός ....Bob Alexander 

1492: Conquest of Paradise - 1492: Χριστόφορος Κολόμβος (1992)Ηθοποιός ....Luis de Santangel 

Masters of the Universe (1987)Ηθοποιός ....Skeletor 

Sphinx - Η Κατάρα της Σφίγγας (1981)Ηθοποιός ....Akmed Khazzan 

Dracula - Κόμης Δράκουλας: Φυγή απ` τα Καρπάθια (1979)Ηθοποιός ....κόμης Dracula 

Diary of a Mad Housewife - Το Απόρρητο Ημερολόγιο μιας Παντρεμένης (1970)Ηθοποιός ....George Prager 

The Twelve Chairs - Το Μυστήριο με τις 12 Καρέκλες (1970)Ηθοποιός ....Ostap Bender 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.