• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Lau, Andy



- Πραγματικό Όνομα:

Lau Fok Wing


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 27 Σεπτεμβρίου 1961
- Τόπος Γέννησης: Hong Kong
- Ύψος: 175 cm.



- Φιλμογραφία:

The Great Wall - Το Σινικό Τείχος (2016)Ηθοποιός ....στρατάρχης Wang 

Man Tam (2013)Ηθοποιός ....Chong Si-teun/Johnston 

Tao Jie (2011)Ηθοποιός ....Roger 

"Παραγωγός   

Di Renjie: Tong Tian di Guo (2010)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Dee 

Moon To - Ο Προστατευόμενος (2007)Ηθοποιός ....Lin Quin 

Tau Ming Chong - Ο Κυρίαρχος (2007)Ηθοποιός ....Zhao Er-Hu 

Feng Kuang De Shi Tou - Δαιμονισμένη Πέτρα (2006)Παραγωγός   

Invisible Waves - ...Τη Σκότωσα (2006)Παραγωγός   

Shi Mian Mai Fu - Τα Ιπτάμενα Στιλέτα (2004)Ηθοποιός ....Leo 

Mou Gaan Dou III: Jung Gik Mou Gaan - Ερευνα Δολοφονίας (2003)Ηθοποιός ....Lau Kin Ming 

Mou Gaan Dou - Ο Ανθρωπος του Νόμου (2002)Ηθοποιός ....επιθεωρητής Lau Kin Ming 

A Fei Zheng Chuan - Οι Αγριες Μέρες μας (1990)Ηθοποιός ....Tide 

Wong Gok ka Moon - Καθώς Κυλούν τα Δάκρυα μας (1988)Ηθοποιός ....Wah 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.