• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Lieber, Larry



- Πραγματικό Όνομα:

Larry D. Lieber


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 26 Οκτωβρίου 1931
- Τόπος Γέννησης: New York City, New York, USA




- Φιλμογραφία:

Ant-Man and the Wasp - O Ant-Man και η Σφήκα (2018)Συγγραφέας ....κόμικ 

Thor: Ragnarok (2017)Συγγραφέας ....κόμικ 

Ant-Man (2015)Συγγραφέας ....κόμικ 

Iron Man 3 (2013)Συγγραφέας ....χαρακτήρες 

Thor: The Dark World - Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος (2013)Συγγραφέας ....κόμικ 

Thor (2011)Συγγραφέας ....κόμικ 

Iron Man 2 (2010)Συγγραφέας ....χαρακτήρες 

Iron Man (2008)Συγγραφέας ....χαρακτήρες 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.