• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Lindo, Delroy






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 18 Νοεμβρίου 1952
- Τόπος Γέννησης: Eltham, London, England, UK
- Ύψος: 193 cm.
- Σύζυγος: Lindo, Neshormeh


- Φιλμογραφία:

Do You Believe? (2015)Ηθοποιός ....Malachi 

Point Break (2015)Ηθοποιός ....εκπαιδευτής Hall 

Cymbeline - Αναρχία (2014)Ηθοποιός ....Belarius 

The Big Bang (2011)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Skeres 

Up - Ψηλά στον Ουρανό (2009)Ηθοποιός ....Beta (φωνή) 

This Christmas - Χριστούγεννα της Συμφοράς (2007)Ηθοποιός ....Joseph `Joe` Black 

"Παραγωγός   

Domino (2005)Ηθοποιός ....Claremont Williams 

Sahara - Σαχάρα (2005)Ηθοποιός ....Carl 

The Core - Ο Πυρήνας: Αποστολή στο Κέντρο της Γης (2003)Ηθοποιός ....Δρ Edward `Braz` Brazzelton 

Heist - Το Κόλπο (2001)Ηθοποιός ....Bobby `Bob` Blane 

The Last Castle - Το Τελευταίο Οχυρό (2001)Ηθοποιός ....ταξίαρχος Wheeler 

The One - Ενας και Μοναδικός (2001)Ηθοποιός ....πράκτορας Harry Roedecker/βενζινοπώλης 

Gone in Sixty Seconds - Σε 60 Δευτερόλεπτα (2000)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Roland Castlebeck 

Romeo Must Die - Ο Ρωμαίος Πρέπει να Πεθάνει (2000)Ηθοποιός ....Isaak O`Day 

The Cider House Rules - Θέα στον Ωκεανό (1999)Ηθοποιός ....Arthur Rose 

A Life Less Ordinary - Μια Αλλιώτικη Ζωή (1997)Ηθοποιός ....Jackson 

The Devil`s Advocate - Ο Δικηγόρος του Διαβόλου (1997)Ηθοποιός ....Phillipe Moyez 

Broken Arrow - Σπασμένο Βέλος (1996)Ηθοποιός ....Max Wilkins 

Feeling Minnesota - Ολα του Γάμου Δύσκολα (1996)Ηθοποιός ....Red 

Ransom - Η Απαγωγή (1996)Ηθοποιός ....πράκτορας Lonnie Hawkins 

Clockers - Τα Βαποράκια (1995)Ηθοποιός ....Rodney Little 

Congo - Κονγκό (1995)Ηθοποιός ....λοχαγός Wanta 

Get Shorty - Πιάστε τον Κοντό (1995)Ηθοποιός ....Bo Catlett 

Crooklyn (1994)Ηθοποιός ....Woody Carmichael 

Bound by Honor - Δεσμοί Αίματος (1993)Ηθοποιός ....Bonafide 

Mr. Jones - Ο Κος Τζόουνς (1993)Ηθοποιός ....Howard 

Malcolm X (1992)Ηθοποιός ....West Indian Archie 

The Hard Way - Παρέα με το Ζόρι (1991)Ηθοποιός ....αστυνόμος Brix 

Mountains of the Moon - Τα Βουνά του Φεγγαριού (1990)Ηθοποιός ....Mabruki 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.