• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Livingston, Ron



- Πραγματικό Όνομα:

Ronald Joseph Livingston


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 05 Ιουνίου 1967
- Τόπος Γέννησης: Cedar Rapids, Iowa, USA
- Ύψος: 179 cm.



- Φιλμογραφία:

Tully - Tully. Τα Παιδιά Είναι Ευτυχία; (2018)Ηθοποιός ....Drew 

Lucky (2017)Ηθοποιός ....Bobby Lawrence 

Shangri-La Suite - Σκοτώστε τον Βασιλιά (2016)Ηθοποιός ....Elvis Presley 

The 5th Wave - Το 5ο Κύμα (2016)Ηθοποιός ....Oliver Sullivan 

Addicted to Fresno (2015)Ηθοποιός ....Edwin 

Digging for Fire (2015)Ηθοποιός ....Bob 

James White (2015)Ηθοποιός ....Ben 

The End of the Tour - Τέλος Διαδρομής (2015)Ηθοποιός ....Bob Levin 

Vacation - Τρελό Θηριοτροφείο: Η Νέα Γενιά (2015)Ηθοποιός ....Ethan 

Fort Bliss (2014)Ηθοποιός ....Richard 

Drinking Buddies - Ποτέ Μη Λες Ποτά (2013)Ηθοποιός ....Chris 

Parkland - Parkland: Η Δολοφονία του JFK (2013)Ηθοποιός ....James Hosty 

The Conjuring - Το Κάλεσμα (2013)Ηθοποιός ....Roger Perron 

The Pretty One - Ομορφο Κορίτσι (2013)Ηθοποιός ....Charles 

Touchy Feely (2013)Ηθοποιός ....Adrian 

Game Change (2012)Ηθοποιός ....Mark Wallace 

The Odd Life of Timothy Green - Η Παράξενη Ζωή του Τίμοθι Γκριν (2012)Ηθοποιός ....Franklin Crudstaff 

10 Years - Το Reunion (2011)Ηθοποιός ....Connor 

Dinner for Schmucks - Δείπνο Πανηλιθίων (2010)Ηθοποιός ....Caldwell 

Going the Distance - Από Μακριά και Αγαπημένοι (2010)Ηθοποιός ....Will Broderick 

The Time Traveler`s Wife - Η Γυναίκα του Ταξιδευτή (2009)Ηθοποιός ....Gomez 

Music Within (2007)Ηθοποιός ....Richard Pimentel 

"Παραγωγός   

Relative Strangers - Και από Εδώ... οι Γονείς μου (2006)Ηθοποιός ....Δρ Richard Clayton 

Pretty Persuasion - Σατανική Γοητεία (2005)Ηθοποιός ....Percy Anderson 

Little Black Book - Η Κρυφή Ατζέντα του Φίλου μου (2004)Ηθοποιός ....Derek 

Winter Solstice - Αχτίδες Ζωής (2004)Ηθοποιός ....κος Bricker 

The Cooler (2003)Ηθοποιός ....Larry Sokolov 

Adaptation (2002)Ηθοποιός ....Marty Bowen 

Band of Brothers (TV) - Στην Πρώτη Γραμμή (2001)Ηθοποιός ....λοχαγός Lewis Nixon 

A Rumor of Angels - Ψίθυροι Αγγέλων (2000)Ηθοποιός ....θείος Charlie 

Office Space - Στην Τρέλα του Γραφείου (1999)Ηθοποιός ....Peter Gibbons 

Swingers - Αδιόρθωτοι Γλεντζέδες (1996)Ηθοποιός ....Rob 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.