• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Logue, Donal



- Πραγματικό Όνομα:

Donal Francis Logue


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 27 Φεβρουαρίου 1966
- Τόπος Γέννησης: Ottawa, Ontario, Canada
- Ύψος: 180 cm.



- Φιλμογραφία:

The Intruders - Οι Εισβολείς (2015)Ηθοποιός ....Jerry Halshford 

Big Sur (2013)Παραγωγός   

CBGB (2013)Ηθοποιός ....Merv Ferguson 

Kill for Me - Σκότωσε για Μένα (2013)Ηθοποιός ....Garret Jones 

Silent Night (2012)Ηθοποιός ....Santa Jim 

The Reef 2: High Tide - Ο Ηρωας του Βυθού 2: Η Παλίρροια (2012)Ηθοποιός ....Troy (φωνή) 

Shark Night 3D (2011)Ηθοποιός ....Sabin 

Charlie St. Cloud - Αγάπης Δίλημμα (2010)Ηθοποιός ....Tink Weatherbee 

The Lodger - Ο Ενοικος (2009)Ηθοποιός ....Bunting 

Max Payne (2008)Ηθοποιός ....Alex Balder 

Ghost Rider (2007)Ηθοποιός ....Mack 

Purple Violets - Παράνομοι Εραστές (2007)Ηθοποιός ....Chazz Coleman 

Zodiac (2007)Ηθοποιός ....αστυνόμος Ken Narlow 

Fast Track - Ο Πρώην (2006)Ηθοποιός ....Don Wollebin 

Shark Bait - Ο Ηρωας του Βυθού (2006)Ηθοποιός ....Troy (φωνή) 

The Groomsmen - Η Τελευταία Μέρα ενός Εργένη (2006)Ηθοποιός ....Jimbo 

Just Like Heaven - Οπως στον Παράδεισο (2005)Ηθοποιός ....Jack 

American Splendor (2003)Ηθοποιός ....Harvey 

Confidence - Ακρως Εμπιστευτικό (2003)Ηθοποιός ....αστυνόμος Lloyd Whitworth 

The Chateau - Ο Πύργος (2001)Ηθοποιός ....Sonny 

Reindeer Games - Ριψοκίνδυνα Παιχνίδια (2000)Ηθοποιός ....Pug 

The Million Dollar Hotel (2000)Ηθοποιός ....Charley Best 

The Patriot - Ο Πατριώτης (2000)Ηθοποιός ....Dan Scott 

The Tao of Steve - Σαν τον Στιβ ΜακΚουίν (2000)Ηθοποιός ....Dex 

Runaway Bride - Η Νύφη το `Σκασε (1999)Ηθοποιός ....πάτερ Brian Norris 

Blade - Σκοτεινή Δύναμη (1998)Ηθοποιός ....Quinn 

The Thin Red Line - Η Λεπτή Κόκκινη Γραμμή (1998)Ηθοποιός ....Marl 

Metro - Καταδίωξη στο Σαν Φρανσίσκο (1997)Ηθοποιός ....Earl 

Dear God - Δημοφιλής Κατά Τύχη (1996)Ηθοποιός ....Webster 

Diabolique - Οι Διαβολογυναίκες (1996)Ηθοποιός ....φωτογράφος 

Eye for an Eye - Οφθαλμόν Αντί Οφθαλμού (1996)Ηθοποιός ....Tony 

Jerry Maguire - Τζέρι Μαγκουάιρ (1996)Ηθοποιός ....Rick 

Miami Rhapsody - Ερωτικές Ραψωδίες (1995)Ηθοποιός ....Derek 

Little Women - Μικρές Κυρίες (1994)Ηθοποιός ....Jacob Mayer 

And the Band Played On - Και η Ζωή Συνεχίζεται (1993)Ηθοποιός ....Bobbi Campbell 

Gettysburg (1993)Ηθοποιός ....λοχαγός Ellis Spear 

Sneakers - Οι Αθόρυβοι (1992)Ηθοποιός ....Δρ Gunter Janek 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.