• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Lohan, Lindsay



- Πραγματικό Όνομα:

Lindsay Dee Lohan


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 02 Ιουλίου 1986
- Τόπος Γέννησης: New York City, New York, USA
- Ύψος: 165 cm.



- Φιλμογραφία:

InAPPropriate Comedy - Μια Απαράδεκτη Κωμωδία (2013)Ηθοποιός ....Marilyn 

Scary MoVie - Scary Movie 5 (2013)Ηθοποιός ....η ίδια 

The Bling Ring - Οι Υποπτοι Φορούσαν Γόβες (2013)Ηθοποιός ....η ίδια (αρχείο) 

The Canyons - Αμαρτία (2013)Ηθοποιός ....Tara 

Liz & Dick (2012)Ηθοποιός ....Elizabeth Taylor 

Love, Marilyn (2012)Ηθοποιός ....η ίδια 

Machete (2010)Ηθοποιός ....April Booth 

Labor Pains - Αφερ-Εγκυος (2009)Ηθοποιός ....Thea Clayhill 

Chapter 27 - Κεφάλαιο 27 (2007)Ηθοποιός ....Jude 

Georgia Rule - Σπίτι με Κανόνες (2007)Ηθοποιός ....Rachel Randall 

I Know Who Killed Me - Ξέρω Ποιος με Σκότωσε (2007)Ηθοποιός ....Aubrey Fleming/Dakota Moss 

A Prairie Home Companion - Η Καλύτερη Παρέα (2006)Ηθοποιός ....Lola Johnson 

Bobby (2006)Ηθοποιός ....Diane 

Just My Luck - Ερωτας στην Τύχη (2006)Ηθοποιός ....Ashley Albright 

The Holiday (2006)Ηθοποιός ....η ίδια 

Herbie Fully Loaded - Κατσαριδάκι για Πάντα (2005)Ηθοποιός ....Maggie Peyton 

Confessions of a Teenage Drama Queen - Εξομολογήσεις μιας Εφηβης (2004)Ηθοποιός ....Mary Elizabeth Cep / Lola 

Mean Girls - Τα Κακά Κορίτσια (2004)Ηθοποιός ....Cady Heron 

Freaky Friday - Απίστευτη Παρασκευή (2003)Ηθοποιός ....Anna Coleman/Tess Coleman 

The Parent Trap - Δίδυμοι Μπελάδες (1998)Ηθοποιός ....Hallie Parker/Annie James 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.