• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Longoria, Eva



- Πραγματικό Όνομα:

Eva Jacqueline Longoria


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 15 Μαρτίου 1975
- Τόπος Γέννησης: Corpus Christi, Texas, USA
- Ύψος: 157 cm.



- Φιλμογραφία:

Overboard - Ζευγάρι με το Ζόρι (2018)Ηθοποιός ....Theresa 

Lowriders (2016)Ηθοποιός ....Gloria Alvarez 

Visions - Οράματα (2015)Ηθοποιός ....Eileen 

Frontera (2014)Ηθοποιός ....Paulina 

John Wick - Τζον Γουικ (2014)Παραγωγός   

In a World... - Ακουσε Με (2013)Ηθοποιός ....η ίδια 

A Dark Truth - Σκοτεινή Αλήθεια (2012)Ηθοποιός ....Mia Francis 

Foodfight! (2012)Ηθοποιός ....Lady X (φωνή) 

For Greater Glory - Κατάσταση Πολιορκίας (2012)Ηθοποιός ....Tulita Gorostieta 

Arthur Christmas - Arthur Christmas: Ο Γιος του Αϊ Βασίλη (2011)Ηθοποιός ....De Silva (φωνή) 

Without Men - Μπορούμε Χωρίς Αντρες... ή Μήπως Οχι!!! (2011)Ηθοποιός ....Rosalba 

Lower Learning (2008)Ηθοποιός ....Rebecca Seabrook 

Over Her Dead Body - Μόνο Πάνω... από το Πτώμα της (2008)Ηθοποιός ....Kate 

The Heartbreak Kid - Επτά Μέρες Φαγούρα (2007)Ηθοποιός ....Consuela Cantrow 

The Sentinel - Σε Επιφυλακή (2006)Ηθοποιός ....Jill Marin 

Harsh Times - Θάνατος στην Πόλη των Αγγέλων (2005)Ηθοποιός ....Sylvia 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.