• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Love, Courtney



- Πραγματικό Όνομα:

Courtney Michelle Harrison


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 09 Ιουλίου 1964
- Τόπος Γέννησης: San Francisco, California, USA
- Ύψος: 177 cm.



- Φιλμογραφία:

Jeremiah Terminator LeRoy - Η Πιο Μεγάλη Απάτη (2018)Ηθοποιός   

Kurt Cobain: Montage of Heck (2015)Ηθοποιός ....η ίδια 

Hit So Hard - Σπάσ` τα (2011)Ηθοποιός ....η ίδια 

Trapped - Παγιδευμένη (2002)Ηθοποιός ....Cheryl Hickey 

200 Cigarettes - 200 Τσιγάρα (1999)Ηθοποιός ....Lucy 

Man on the Moon - Ανθρωπος στο Φεγγάρι (1999)Ηθοποιός ....Lynne Marguiles 

Basquiat - Μπασκιά (1996)Ηθοποιός ....Big Pink 

Feeling Minnesota - Ολα του Γάμου Δύσκολα (1996)Ηθοποιός ....Rhonda 

The People vs. Larry Flynt - Υπόθεση Λάρι Φλιντ (1996)Ηθοποιός ....Althea Leasure Flynt 

Sid and Nancy - Σιντ και Νάνσυ (1986)Ηθοποιός ....Gretchen 

Straight to Hell - Καλώς Ηρθατε στην Κόλαση (1986)Ηθοποιός ....Velma 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.