• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Lu, Lisa



- Πραγματικό Όνομα:

Yen Chun Lu


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 19 Ιανουαρίου 1927
- Τόπος Γέννησης: Beijing, China




- Φιλμογραφία:

Wi-heom-han Gyan-gye (2012)Ηθοποιός ....Du Ruixue 

Somewhere (2010)Ηθοποιός ....δημοσιογράφος 

Tuan Yuan - Χωριστά Μαζί (2010)Ηθοποιός ....Qiao Yu`e 

"Παραγωγός   

2012 (2009)Ηθοποιός ....γιαγιά Sonam 

Se, Jie - Προσοχή: Πόθος (2007)Ηθοποιός ....φίλη της θείας 

I Love Trouble - Πρωτοσέλιδος Ερωτας (1994)Ηθοποιός ....Virgina Hervey 

The Joy Luck Club - Η Λέσχη της Χαράς και της Τύχης (1993)Ηθοποιός ....An-Mei Hsu 

The Last Emperor - Ο Τελευταίος Αυτοκράτορας (1987)Ηθοποιός ....Tzu Hsui 

Hammett - Ιδιωτικός Ντετέκτιβ Χάμετ (1982)Ηθοποιός ....βοηθός 

Saint Jack - Ο Ανθρωπος από τη Σιγκαπούρη (1979)Ηθοποιός ....Κα Yates 

Demon Seed - Η Επανάσταση των Ρομπότ (1977)Ηθοποιός ....Soong Yen 

One-Eyed Jacks - Η Εκδίκηση Είναι Δική μου (1961)Ηθοποιός ....Mei-Mei 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.